JUiCe Član 23.03.2008 #3 KoKUz je napisao(la): BERTONE Kliknite za proširenje... Ma Bertone je samo Tuninga a koje je auto na slici nezna ni ona Djemila sto u kasike gleda fkt luda vozilica
KoKUz je napisao(la): BERTONE Kliknite za proširenje... Ma Bertone je samo Tuninga a koje je auto na slici nezna ni ona Djemila sto u kasike gleda fkt luda vozilica
srdjo Član 23.03.2008 #4 vidim i ja da je BERTONE... al to je onaj sto ga je dizajnirao!!! a mene zanima koja fabrika ga je napravila!!!
vidim i ja da je BERTONE... al to je onaj sto ga je dizajnirao!!! a mene zanima koja fabrika ga je napravila!!!
srdjo Član 23.03.2008 #6 KoKUz je napisao(la): pa fabrika koja je zaposlila BERTONE-a... V Kliknite za proširenje... pa to i ja znam...al on je radio za vise fabrika...
KoKUz je napisao(la): pa fabrika koja je zaposlila BERTONE-a... V Kliknite za proširenje... pa to i ja znam...al on je radio za vise fabrika...
tibor987 Član 23.03.2008 #7 Mislim da se radi o Lanciji Monte Carlo...ima istu guzu, samo dosta tesko prepoznat jer je dosta auto modifikovano...
Mislim da se radi o Lanciji Monte Carlo...ima istu guzu, samo dosta tesko prepoznat jer je dosta auto modifikovano...