tvrdoglavi Član 16.04.2009 #5 IGY je napisao(la): uklapa ti se u nick tvrdoglavi Kliknite za proširenje... :smajli16: :smajli16: ta ti je dobra
IGY je napisao(la): uklapa ti se u nick tvrdoglavi Kliknite za proširenje... :smajli16: :smajli16: ta ti je dobra
vladica85 Član 16.04.2009 #6 znam ovo,gledao sam prije nekad.. al ovo je tolko zestok udarac bio da mi izgleda kao nemoguce da se ovako odmah digne posle udarca
znam ovo,gledao sam prije nekad.. al ovo je tolko zestok udarac bio da mi izgleda kao nemoguce da se ovako odmah digne posle udarca
tvrdoglavi Član 16.04.2009 #7 jest zestok al ga je spasilo,to sto je cijelo vrijeme bio na haubi i kad je zakocila tek onda je pao na asfalt
jest zestok al ga je spasilo,to sto je cijelo vrijeme bio na haubi i kad je zakocila tek onda je pao na asfalt
Eddiezg Član 17.04.2009 #12 edoze je napisao(la): zena Kliknite za proširenje... kako je reko edoze jednom rijceju zena
SoundLunatic Član 18.04.2009 #15 uff koja sreca, vise je udarilo u motor, a on samo na haubu, da je malo vise uspio izac na cestu gore bi mu bilo. :icon_eek:
uff koja sreca, vise je udarilo u motor, a on samo na haubu, da je malo vise uspio izac na cestu gore bi mu bilo. :icon_eek: