punisher je napisao(la):koliko bi me love došlo da motor osvježim, to jest komplet da se sredi, brušenje, mjenjanje ventila, i ostalih čudesa motor 2.0 16v i da upitam još kad ovaj motor u keca ubacim koji se prednji i zadnji trap treba staviti???
[/qu
trebas staviti prednji trap od gti s balans stanga i klijesta,diskovi od gti ili 16v. a pzadi isto moras staviti diskove od gti...
anes golf je napisao(la):punisher je napisao(la):koliko bi me love došlo da motor osvježim, to jest komplet da se sredi, brušenje, mjenjanje ventila, i ostalih čudesa motor 2.0 16v i da upitam još kad ovaj motor u keca ubacim koji se prednji i zadnji trap treba staviti???
[/qu
trebas staviti prednji trap od gti s balans stanga i klijesta,diskovi od gti ili 16v. a pzadi isto moras staviti diskove od gti...
od keca gti je li
punisher je napisao(la):anes golf je napisao(la):punisher je napisao(la):koliko bi me love došlo da motor osvježim, to jest komplet da se sredi, brušenje, mjenjanje ventila, i ostalih čudesa motor 2.0 16v i da upitam još kad ovaj motor u keca ubacim koji se prednji i zadnji trap treba staviti???
[/qu
od keca gti je li
ja sam od dvojke sebi stavio pozadi glavcine,diskove i klijesta ima malo prepravke ali mogu stati a napred nisam jos.moze i napred alki ima puno variti i prepravljati