Ima li tko iz Brckog??HITNO TREBA

Ima li tko iz Brckog??HITNO TREBA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako sutra dolazim u Brcko...dolazim poslom na Arizonu..ujedno i po jedne felgice za Passata..i tip mi rece da ce me cekati kod VULKANIZER DEBICA..Posto slabo znam po Brckom,a kamoli da znam gdje se nalaze radnje neke..Pa ima li netko da mi pomogne.. Jer tip je cudan, rece mu ja da dode na Arizonu, kaze da nemoze.Da ce me cekati na toj vulkanizerskoj.
Pa ima li onda ovdje kakvi jarana sa Foruma da dode na Arizonu i da ga pratim do te vulkanizerske il da mi barem pomogne da znam otprilike koliko je udaljeno od Arizone..

EVO MOJ BROJ: 061/311/552 ERNAD

nek mi se jave ako ja nebudem dolazio vise na net..
al mislim da cu jos koji put navratiti do 1h na forum..:icon_smile::icon_smile:

Pozz i unaprijed hvala..

Član
Nisam iz Brckog , ali mislim da bi fer bilo da si rekao dacu onome ko dode makar za gorivo ipak neko ti cini uslugu ... samo prjedlog bez ljutnje ...

ajd ako je iz Brckog jel mu zao gorivaa..jbg..
Ko god dode u Kladusu ili Cazin ja cu uvjek doci u bilo koje doba,ako sta mogu pomoci..
I ako misli prenociti u Kladusu imat ce dogovoreno prenociste u hotelu..
A sad kome je stalo do goriva a u tom gradu bude,jbg onda neznam stvarnoo..

Ajd ima li tko da mi moze pomoci?

Član
svijumi da sam iz brckog i da znam iste sekunde bi ti pomogao.. svi smo raja na forumu i nevidim razlog stvarno ako je neko iz tog grada da mu platis gorivo pa ja bi se radije ubio nego uzeo.. jaren nadam se da ce ti neko pomoci.. sretno :cool:

ja bi se sramio kad bi uzeo za gorivoo majkemi a biti iz tog grada..ajd nekazem ici odvesti covjeka na picee..al za gorivo..ma dajj..

Početnik
ako ces vec placati onda pokupi kakvu kurvu ili ti prostitutku iz brckog pa nek ti pokaze

vidjecemo kako ce biti..cekam ovog erol_brcak..mozda mi on pomogne..
ako nista onda zovem tipa i upitam gaa otprilike gdje je to kad idem iz mog smjera..

velika kladusa znaci iz prijedora-prnjavor-gradacac..
ima jedno mjesto u Brckom Rahimici neznam sad jel to meni usput..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.