Ima li ko SA-TZ

Ima li ko SA-TZ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
nermin suljagic je napisao(la):
ado_89 je napisao(la):
treba mi do subote ako ce neko ici ? ? ?

nije nista veliko, gljiva od 400 gr.

:icon_eek::icon_eek::icon_eek: Vrganj :icon_eek::icon_eek:

:icon_exclaim:

nemoj se beze muciti da saljes po nekome kad mozes poslati postom pitaj nermina spamera:lol: on je meni slao far i nije ga izaslo par maraka

duurma je napisao(la):
ado_89 je napisao(la):

nemoj se beze muciti da saljes po nekome kad mozes poslati postom pitaj nermina spamera:lol: on je meni slao far i nije ga izaslo par maraka

posaljes postom....upravu je duuuuuurma... mene je izaslo 5KM za staklo od fara(1400gr)...i duuuuurma je dobio odma sutra,mada ga je djevojka sprijecila pa je digao dva dana kasnije i sad mu kriv neko sto mu je lose farbo branik...al da ne offtopicarimo dalje...poslusaj me i nek ti posalje Little dragon filter BHpostom...jeftino a sigurno...samo nek kaze da je niska vrijednost posiljke(ja reko 2 marke kosta staklo)hehe...
pozz ;)

PS: ja sam taj nermin....da nemislis da mi je ovo umjetnicko...hehehe

Član
duurma je napisao(la):
ado_89 je napisao(la):

posaljes postom....upravu je duuuuuurma... mene je izaslo 5KM za staklo od fara(1400gr)...i duuuuurma je dobio odma sutra,mada ga je djevojka sprijecila pa je digao dva dana kasnije i sad mu kriv neko sto mu je lose farbo branik...al da ne offtopicarimo dalje...poslusaj me i nek ti posalje Little dragon filter BHpostom...jeftino a sigurno...samo nek kaze da je niska vrijednost posiljke(ja reko 2 marke kosta staklo)hehe...
pozz ;)

PS: ja sam taj nermin....da nemislis da mi je ovo umjetnicko...hehehe

hahahaha cuj dvije marke pa sta cu ja reci kad budem tebi slao ono:lol::lol:

Član
4 brate,valjda znas racunat... :lol::lol::lol:

cuj 4:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: da me prebije ona zena na salteru:lol::lol::lol:

Član
reci joj da ove nisu oni skupi od stakla....nego jeftini od plastike hehehe :lol::lol::lol::lol:

ok reci cu tako:lol::lol::lol: ti si kriv ako dobijem ban:lol: ako pita sta je to ja cu reci dvije vazne:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.