idemo na Mezar(grob) Eldinu i Aldinu

idemo na Mezar(grob) Eldinu i Aldinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prijatelji ajde da se dogovorimo da za vikend petak ili subota se skupimo na pisti u Blagaju i da odemo na Mezar(grob) Eldinu i Aldinu i da m svako na svoj način oda počast.
Jos predlažem pošto je Eldinova kuća blizu Harema da svratimo do njegovih i da im na taj način pokažemo da nisu sam isto tako i do Aldinovih i da vide na nisu sami
Poziv za sve forumase bez obzira gdje ste da se skupimo jer ovo je za mene prvi slučaj da je poginuo forumaš a ovako mlad.
Predstavnici foruma nek budu kao i obično moderatori i neka oni budu ti koji ćće prvi prihvatit poziv

dajte ljudi nije zar da niko neće

Član
RE: Ajde da se dogovorimo

Da sam blize rado, al ovako sacekaj da se jave clanovi koji su blize nastanjeni, pa skontajte nesto...

RE: Ajde da se dogovorimo

legionar je napisao(la):
A kad si to kontao i gdje je to tacno???

Ovako da se u Subotu ili nedelju zavisno od toga kako vam odgovara da se sastanemo oko 12 na pisti i odemo do jednog pa do drugog harema i do njihovih kuća do roditelja

bmwscaner je napisao(la):
ako mognem ikako doc cu ali reko sam ti vec na pm da sam i ja bez auta trenutno :(

da evo vidjet ćemo ako bude neko iz tvog kraja dolazio sa autom pa da vas poveze sve u svemu do nedelje bi se sve dogovorili jer bi najbolje bilo da odemo u nedelju ali najbolje da se odmah izjasnite koji dan nas je vise slobodno

Član
Ja sutra ako Bog da odoh da vidim za probne i javim se odmah, bojle bi bilo da nas sto vise dodje sa autima, da pokazemo da su bili dio necega i da nam nije svejedno, ja ih licno nisam poznavao al ipak...

Član
ADO MOSTAR je napisao(la):
Prijatelji ajde da se dogovorimo da za vikend petak ili subota se skupimo na pisti u Blagaju i da odemo na Mezar(grob) Eldinu i Aldinu i da m svako na svoj način oda počast.
Jos predlažem pošto je Eldinova kuća blizu Harema da svratimo do njegovih i da im na taj način pokažemo da nisu sam isto tako i do Aldinovih i da vide na nisu sami
Poziv za sve forumase bez obzira gdje ste da se skupimo jer ovo je za mene prvi slučaj da je poginuo forumaš a ovako mlad.
Predstavnici foruma nek budu kao i obično moderatori i neka oni budu ti koji ćće prvi prihvatit poziv

dajte ljudi nije zar da niko neće

ja da sam blize rado bi doso al ovako nista ....

Ja sam vec rekao bez auta sam necu da moljakam druge , cim se stvori prilika ili se vozilica popravi Idem naravno ipak je to bio fin momak otici ce se naravno ne mozemo sad glavom kroz zid

Little Dragon je napisao(la):
Ja sam vec rekao bez auta sam necu da moljakam druge , cim se stvori prilika ili se vozilica popravi Idem naravno ipak je to bio fin momak otici ce se naravno ne mozemo sad glavom kroz zid

Ok drug onda ćemo ovako cim bude prvi dogovor za skup na pisti idemo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.