trizex Član 29.12.2010 #1 Idel' ko iz Sarajeva prema Tuzli sutra ili tako nes, trebalo bi mi nesto pokupiti iz Sarajeva ponijeti....?
Idel' ko iz Sarajeva prema Tuzli sutra ili tako nes, trebalo bi mi nesto pokupiti iz Sarajeva ponijeti....?
Babn Babn Član 30.12.2010 #4 lov2xlr8 je napisao(la): ijh ja dosho iz sa u 20h,prispio na šeherzadu Kliknite za proširenje... ahhahaha moro sam :lol:
lov2xlr8 je napisao(la): ijh ja dosho iz sa u 20h,prispio na šeherzadu Kliknite za proširenje... ahhahaha moro sam :lol:
Al_Galone Član 30.12.2010 #6 Triza hajde vidi sa onim jaranom da mi po nekome posaljete one dijelove od coupea.
trizex Član 30.12.2010 #7 @adi hvala ti, danas cu skontat hocu li slagat auto prije nove godine ili poslije....set kvacila je u pitanju @gale vid't cu da li cu ici za sa po ovo ili rijesiti transport nekako
@adi hvala ti, danas cu skontat hocu li slagat auto prije nove godine ili poslije....set kvacila je u pitanju @gale vid't cu da li cu ici za sa po ovo ili rijesiti transport nekako