I Zastava povlaci automobile zbog greske!!!

I Zastava povlaci automobile zbog greske!!!

Član
U eri masovnog povlacenja automobila, nekadasnji Yugoslovenski gigant iz Kragujevca je primoran da ucini isto!:D

U jeku masovnih opoziva mahom japanskih proizvođača, brojnim forumima počeli su kolati razni mailovi koji na šaljiv način prikazuju poteškoće drugih marki. Tako smo ovih dana dobili mail u kojemu su se autor(i) pozabavili situacijom u nekadašnjem ponosu i diki bivše države – kragujevačkoj Zastavi. Da neduljimo, pročitajte i nasmijte se...

bd8348ce.jpg

Nakon Toyote i Honde, kragujevačka Zastava vrši opoziv svih 7 vozila koja su plasirana na tržište u razdoblju od 2007. do 2009. godine. Uglavnom sa južnosrbijanskog tržišta, ali i iz Aranđelovca, Apatina i Donje Surdulice, javlja BBC. Najava Zastave dolazi u vrijeme kada Toyota povlači preko osam milijuna vozila zbog problema s papučicom gasa i Honda 437.700 vozila zbog problema s otvaranjem zračnih jastuka. Konstruktorska greška u Zastavi dovela je do opasnosti od pretjeranog punjenja vozila vodom po kišnom vremenu i mogućeg utapanja putnika.

6766bb34.jpg

Ova greška se povezuje sa 36 prijavljenih povreda. "Ne možemo biti u potpunosti sigurni da se putnici u vozilima neće utopiti u slučaju jače kiše, zato ćemo povući svih 7 prodanih vozila i ugraditi pojaseve za spašavanje", objavili su iz Zastave. Vlasnici ovih vozila moraju odmah po primitku poziva otići do ovlaštenih zastupništava Zastave.

Podsjetimo, prije samo nekoliko godina iz Zastave su izvršili povlačenje svih 18 vozila zbog greške koja je proizvođača natjerala da ipak ugradi pogonske motore u prodana vozila.

Član
hahahahahahahahahahahahahahaha\
e dobar si
opasnosti od pretjeranog punjenja vozila vodom po kišnom vremenu i mogućeg utapanja putnika.

Ova greška se povezuje sa 36 prijavljenih povreda. "Ne možemo biti u potpunosti sigurni da se putnici u vozilima neće utopiti u slučaju jače kiše, zato ćemo povući svih 7 prodanih vozila i ugraditi pojaseve za spašavanje", objavili su iz Zastave

Podsjetimo, prije samo nekoliko godina iz Zastave su izvršili povlačenje svih 18 vozila zbog greške koja je proizvođača natjerala da ipak ugradi pogonske motore u prodana vozila.

umro sam zivota mi hahahhaha

Zastavu moze kupiti svaki plivac bez ikakvog straha od utapanja...a ovi sto neznaju plivati neka uzmu "misice" za ruke i zezi misko!:lol::lol::lol:

haha, ja ozbiljno na pocetku shvatio, reko sta ovi bubaju nidje veze.. bas se nasmijah.. :lol::lol::lol: i to cak 7 vozila od 07-09 :lol:

Legend
hahhahaha istina
jaran je imao yugo florida, doduse 1989 godiste i mogao je uzgajat ribice u njoj, uvijek vlazni tepisi..

izgleda da ni nakon 20 godina nije nista drukcije :D

Legend
a ovo nije normalno hahahah , povlace ..... zbog mogucnosti utapanja ako kisa jaca udari hahah ajjj :D

Početnik
.nOKe je napisao(la):
hahhahaha istina
jaran je imao yugo florida, doduse 1989 godiste i mogao je uzgajat ribice u njoj, uvijek vlazni tepisi..

izgleda da ni nakon 20 godina nije nista drukcije :D

vozo u mene stari jedno vrijeme floridu a ja cudnog auta :lol: