I kasnije se zapistas???

I kasnije se zapistas???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo vec neko vrijeme trazim sebi neko auto da kupim nemam neki aman izbor posto nemam puno kesha...Jedno 3500,4000 KM...I tako listajuci Pik.ba u potrazi za novom vozilicom naletim na svog starog GTI-a i gledao sam jedno pola sata oglas i slike, i jos ne mogu da dodjem sebi...Toliko paznje covjek pokloni autu...licka ga, pere svakih 2 sata... hehe
i onda iz ovog:

Uploaded with ImageShack.us

vidis nesto ovakvo:

Uploaded with ImageShack.us

I jednostavno srce ti zalupa jedno 100 000 puta u minuti i onda kontas sta bi odjednom nije ovo moj autic

Et malo da vam se izjadam pa ako imate i vi ovakvih slucajeva da i to vidim!

Član
evo jos jedan primjer...momak je generalno sredio bmw-a i po svom cejfu,,pazio ga ko oci u glavi i proda ga liku,,koji ga takodjer preproda...e u ovakvom je stanju bio:
93899452.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img]
44277063.jpg
27724514.jpg
da bi na kraju ovako izgledao:
60285721.jpg
83420369.jpg
14345176.jpg

Legend
za golfa nemam sta reci, ja kad svog budem prodavao, prednost ce imati kupci iz afrike.. da ga nikad ne vidim vise.. kakav god bio, makar i bolji :)

ovog bmwa sam vidjao u travniku, iskreno samo mi se fele svidjaju na autu, sve ostalo je kic, ali steta sto "propada"

Član
ja sam svoj auto prodao,bio sam dobro vezan za njega, silom prilika sam ga prodao, i nedugo zatim sam ga vidio razbijenog, truhne
ali u svakom slucaju mi je to lakse, nego da ja sredim auto, pa ga neki ljakan unisti, to mi bilo duplo teze

evo i trenutno mi je auto raskopan, fali glava ,turbo i ko zna sta ne fali, i ne mogu da se smirim nikako

Član
Sto si ga onda prodavao? :icon_biggrin:

Haj kad ostavis djevojku pa ti krivo sto je neko drugi kara, al ovo, nije mi jasno... :D

Član
iskreno kad prodam auto briga me za njega koliko god ga sredio jer to auto ode dalje meni kes i iskreno moze ga zapaliti predamnom briga me to je njegovo nije vise moje

Početnik
xzone je napisao(la):
iskreno kad prodam auto briga me za njega koliko god ga sredio jer to auto ode dalje meni kes i iskreno moze ga zapaliti predamnom briga me to je njegovo nije vise moje

Vidis nije nam svima isto,eto ja sam svoje razbio i prodao na otpad,i svaki put kad ga vidim nekako se sjebem totalno,sjetim se svega sto sam prosao stim..Valjda je tako i njemu ;)

Član
Ja nesto nisam sentimentalan za bilo cim sto nema "dusu", auto je samo prevozno srestvo, i nekom logikom ides sa losijeg na bolje, pa cemu onda zaliti za onim starim?
Da mi nesto bas priraste srcu, ne bi ni prodavao.

Član
ja kad ga prodam i dobijem novce moze komotno da ga rashoduje, razvali , ofarba u pink boju..ma radi sta hoce jer to vise nije moj auto i ne znam zasto bi me zanimalo sta neko drugi radi sa svojim autom, moji su novci i ja brinem on njima :cool:

isti sam takav i kad su zene u pitanju ;)

Član
AnDel je napisao(la):
ja kad ga prodam i dobijem novce moze komotno da ga rashoduje, razvali , ofarba u pink boju..ma radi sta hoce jer to vise nije moj auto i ne znam zasto bi me zanimalo sta neko drugi radi sa svojim autom, moji su novci i ja brinem on njima :cool:

isti sam takav i kad su zene u pitanju ;)
To ti vala ne moze bit svejedno, bar ce ti zagolicati mastu, ako nista drugo :D:D:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.