hz

hz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
RE: peugeot 206

Ovde se predstavis i kazes nesto o sebi, a u pod forumu bh tuning garaza otvoris garazu sa svojim vozilom;)

Član

Jesi li ikako posjetio ovaj forum od kad si se registrovao?
Ovdje malo o sebi, ko si, šta si, odakle dolaziš, godine, roditelji, rodbina, krvna grupa i tako to,...:D

Poslije u garaži otvori novu temu i parkiraj to čudo da vidimo šta mu fali.:D

Dobro nam došao.;)

Kao sto su ti vec rekli prvo se predstavi ;)

Sto se tice auta,svidja mi se,naravno imam par malih zamjerki,ali nije los bas je neobican :)

Izbaci ovaj naslonjac za ruku ne uklapa se ni s cim i uzmi jos neke fine i malo vece felgice i bice bombona :icon_smile:

Član

eto ekipa ti je vec sugerisala da se predstavis, ja necu nista reci jer sam preokupiran bolom koji mi je tvoj auto izazvao.
Iskreno, najblaze receno bez namere da ikoga uvredim, odvratan je. Svaka navodna prerada je odradjena tek da bi se nesto promenilo, ovo je ono, "dajte mi bilo sta da stavim na auto"...

Ovo radis da bi se razlikovao jel tako, pa zasto onda trosis novac na one najjeftinije detalje koji su svima dostupni?

Evo odgovora na pitanje sta jos da odradis, kupi na otpadu gepek i originalne branike, skini presvlake i bizuteriju. Tek ga onda spusti, zatamni i nabavi macku (macu)...

Generalno Peugeot 206 je jako lep automobil, svojim dizajnom je nadmasio konkurenciju tog vremena pa je veoma tesko napraviti modifikacijski zahvat da lici na nesto...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.