AnDel je napisao(la):slazem se, najvise bosnu vole ovi sto su otisli iz nje
boss_C200 je napisao(la):AnDel je napisao(la):slazem se, najvise bosnu vole ovi sto su otisli iz nje
potpisss jarane,
ova moja rodbina po svabiji,austriiji, to se nesto nafuralo da voli bosnu aman jarabi, ne znam sta je ljudima :icon_biggrin:
a ova dvojica laprdaju bezveze
GOLF TZ je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):AnDel je napisao(la):slazem se, najvise bosnu vole ovi sto su otisli iz nje
potpisss jarane,
ova moja rodbina po svabiji,austriiji, to se nesto nafuralo da voli bosnu aman jarabi, ne znam sta je ljudima :icon_biggrin:
dijaspora se veoma lahko prepozna....svi nosaju
kad dodju bosna dresove, bosna kaisove, kackete, i svi pricaju na drugi jezik da bi se pravili vazni.... svi vole bosnu a kad ih pitam sto se ne vratite ovamo svi sute i kazu necemo....
normala je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):AnDel je napisao(la):slazem se, najvise bosnu vole ovi sto su otisli iz nje
potpisss jarane,
dijaspora se veoma lahko prepozna....svi nosaju
kad dodju bosna dresove, bosna kaisove, kackete, i svi pricaju na drugi jezik da bi se pravili vazni.... svi vole bosnu a kad ih pitam sto se ne vratite ovamo svi sute i kazu necemo....
cekaj malo jel sute ili govore da nece :lol: ne moze oboje :lol:
AnDel je napisao(la):ejjjjjj kako bi je ja volio da sam u svicarskoj ...