Hoow :D

Hoow :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav za sve clanove BHtunung-foruma
Zovem se Nemanja .. imam 18godina i dolazim iz teslica ...
Danas sam dobio i svoje prvo auto ... VOLVO S60 2002god.
sa motorom 2.4 20v 5-ak 125kw/170ks - BENZIN <3 :123:

Član
Ljepo ljepo prvo auto pa 170ks ja sam dobio nepunih 60 al kad realno razmislis bolje da je jace nego slabije ako i prestizes izvuce te nego slabije mada treba imati blokadu u glavi pa ne voziti brzo auto prvo od 170ks..ljepo auto i dobro nam dosao;)
Nadam se da imas iskustva sa vozanjem auta od starog i tako to..jer vecina sada voza sa 15.

Član
raymo je napisao(la):
Ljepo ljepo prvo auto pa 170ks ja sam dobio nepunih 60 al kad realno razmislis bolje da je jace nego slabije ako i prestizes izvuce te nego slabije mada treba imati blokadu u glavi pa ne voziti brzo auto prvo od 170ks..ljepo auto i dobro nam dosao;)
Nadam se da imas iskustva sa vozanjem auta od starog i tako to..jer vecina sada voza sa 15.

Hehe ... od malih nogu sam sanjao o autu .. Ali malom i jakom ... kao npr. toyota celica fiat bravo hgt golf gti :D ali posto imam 114kg i dosta ssam visok odlucio sam se za vece auta al naravno jako :D a blokada u glavi je bitna :) pokodovo kad je alkohol u pitanju i voznja ... jbg trudicu se da budem sto bolji :lol:;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.