honda u bih

honda u bih

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
sta vi mislite kad bi se uvezla neka honda dal bi se mogla prodat?
ne mislim da zaradim na njoj
vec samo kad ja svoju dovucem da ne budemi jedini :p
npr moze se kupit dobra honda za nekih 12 - 15hiljada km
sve zavisi kolko km's i kako je ocuvana
sam nek se moze u bih registrovat tj neka sto je stara 6god.

ev neke slike

(sry ako su slike prevelike) :lol:;):123:

ako vas cijena interesuje samo napisete dole :D

Član
Auto je za USA trziste, ionako nemamo predstavnika Honde za BiH, jos i ganjat dijelove iz USA?!

Legend
sto se tice honde, na zalost to je promasaj.. ako mislis uvozit auto, ganjaj nekog vw, audija ili bmwa..

Član
mislim da nebi sa time nesto postigo jedino radi sebe da imas auto a da to uvozis tesko imas par ljudi koji su bolesni za hondama kao ja npr hehe radje probaj sa tuning dijelovima motorima itd to ce sigurno bolje ici nego auti to je moje misljenje

Početnik
Esmir_crx je napisao(la):
mislim da nebi sa time nesto postigo jedino radi sebe da imas auto a da to uvozis tesko imas par ljudi koji su bolesni za hondama kao ja npr hehe radje probaj sa tuning dijelovima motorima itd to ce sigurno bolje ici nego auti to je moje misljenje

mo dobroo nista

onda cu samo jednu dovuc :D

sta me briga ..nek se odma raspadnee :123::123::123::123::lol:

Član
bravof je napisao(la):
nas ti narod samo zna za vw,za druga auta ne znaju

potpis ;)

a neznam što ljudi odma puknu priču oko djelova,čim s kim stanem odma prvo mi kaže nema djelova a nezna uopće kakva su japanska auta,umene u 8 godina mjenjano remenje,pakne,ulje i filteri i ta sića,a svi ti djelovi kad se uzmu su kvalitetni i dugo traju,puno više nego oni jeftini za eu auta, i to sve se mejnjalo pred tehnički po cjelu godinu je sipaj i vozi,a bilo je većinu godina kad ništa nije dirano sem ulja i antifriza,a sve djelove ima naručiti u banja luci i nemoram ja ići,ja sam npr. prošle godine naručio zubčasti i španer predveče a došlo je ujutru i nije bilo skupo jer su orgnilani djelovi...
i nisam ja jedini kojem se japansko auto ovako ponaša,nekoliko komšija ima mazde,toyote,micubiši,honde... u sviju ista situacija,jedan ima mazdu vozi je 13godina ništa joj,ko nova...
a što se tiče uvoza,najbolje uvesti iz eu,jer su drugačiji modeli honde u eu i americi/kanadi

Početnik
Trozic je napisao(la):
bravof je napisao(la):

potpis ;)

a neznam što ljudi odma puknu priču oko djelova,čim s kim stanem odma prvo mi kaže nema djelova a nezna uopće kakva su japanska auta,umene u 8 godina mjenjano remenje,pakne,ulje i filteri i ta sića,a svi ti djelovi kad se uzmu su kvalitetni i dugo traju,puno više nego oni jeftini za eu auta, i to sve se mejnjalo pred tehnički po cjelu godinu je sipaj i vozi,a bilo je većinu godina kad ništa nije dirano sem ulja i antifriza,a sve djelove ima naručiti u banja luci i nemoram ja ići,ja sam npr. prošle godine naručio zubčasti i španer predveče a došlo je ujutru i nije bilo skupo jer su orgnilani djelovi...
i nisam ja jedini kojem se japansko auto ovako ponaša,nekoliko komšija ima mazde,toyote,micubiši,honde... u sviju ista situacija,jedan ima mazdu vozi je 13godina ništa joj,ko nova...
a što se tiče uvoza,najbolje uvesti iz eu,jer su drugačiji modeli honde u eu i americi/kanadi

potpuno se slazem s ovom tvrnjom sto se tice japanaca i djelova.sigurno je da se manje kvare a vjerovatno su djelovi nesto skuplji a kad ga kupis orginalan je sigurno i neces ga cesto mjenjat.

Početnik
Trozic je napisao(la):
bravof je napisao(la):

potpis ;)

ma ja nekvare se honde lahkooo :lol::lol:

Član
ljudi moji ja vam kazem vozio sam do sada 4 crx-a i evo sada civica vozam na crx-ovima sam samo mijenjao kugle one stradaju najvise ostalo moze biti 5-7 godina da nista ne diras i za japance nemoze svako da napravi dio imas ovlastene firme koje imaju certifikate da rade kao naprimjer jc auto trenutno Intercars iz poljske koji radi sve za japanska vozila,sto se mene tica ja se nebi mijenjo ni za jednog evropljana radi toga najveci problem je limarija kada strada nju je tesko naci ostalo sve imas i to sada po veoma pristupacnim cijenama takodje ako nekome treba nesto za japance mogu ga uputiti na par adresa gdje mogu kupiti skoro pa sve zato ljudi imate pm javite sto mogu pomoci tu sam HONDA FOREVER

Super Moderator
drug nazalost narod u BiH ne zna sta je honda... tako da se to ovde ne prodaje tako dobro... ovde ide audi, BMW, mercedes, VW a od japanaca mozes prodat toyotu ;)

edit:
i honde za USA trziste su drugacijeg izgleda, ne izgledaju isto ko europske... nemaju iste farove, stop svjetla, bla bla a ostali djelovi su isti 100% ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.