Hitno Savjet - kupovina alfe 147

Hitno Savjet - kupovina alfe 147

Član
Znaci zanima me Alfa 147 (01-03), koji motor izabrati 1.9 jtd ili 2.0 t.s., kolika je realna potrosnja kod ovog benzinca. Gledao sam jednu 2.0 jako dobro ocuvanu ali ima neki kvar, kaze mi covjek body kompjuter otisao...ako neko zna koliko bi to bilo da se popravi. Svaki savjet je dobro dosao...

Član
RE: Savjet - kupovina alfe 147

Nemam sad neku odredenu do koje bih isao, uglavnom ovaj stariji model, za fl nisam zaiteresovan

Član

prijatelj ima 147.icu 2001 god, 1.9 jtd, meni i nije nesto vjeruj, lijepa je linija, vozio sam ga i ljepse mi je voziti mog fiat brava 1.9 jtd nego tu alfu s slicnim motorom.. nisam odusevljen bio..

Član

ima moj kolega na poslu alfu 147 1.6 tspark,presla oko 90 000,2003 je godiste,on joj je prva ruka ja mislim,zainteresovan je da proda,ako te zanima da nabavim slike;)

Član

Zna li neko dobrog majstora za Alfu potrebne su mi neke informacije.. kako rade ovi u Vitezu sto imaju ovlasteni servis ima li neko iskustva s njima

Član

drug jesil se cuo sa ovim Amirom,sto sam ti dao link njegove Alfe. Mislim da bi se s njim mogao lako dogovorit;)

Član

Gledao sam je na piku i nisam se jos cuo s njim, kontaktirat cu ga ovih dana

Član

Vedran87 je napisao(la):
Gledao sam je na piku i nisam se jos cuo s njim, kontaktirat cu ga ovih dana

ok,ako hoces ostavi broj telefona pa cu mu ja dati, Neka on tebe nazove,ima firmin telefon,moze da trosi kolko oce:icon_biggrin:

Član

druze alfa 2.0 ts trosi preko 10 min je 10l neke lagane voznje a ide slabije od alfe 147 1.9.D 140ks

Član

Znam da toliko trosi ali opet mi se vise uzima benzinac nego dizel, ali on je i skuplji od benzinca, ako neko zna sta mu je taj body kompjuter jer je u kvaru.. koliko kosta novi i neka cijena zamjene istog..moze li imati jos kakvih posljedica od njega, trebao bih ici pogledati auto a neznam sta je tocno u kvaru