hitno potrebna pomoc!!!!!!!!

hitno potrebna pomoc!!!!!!!!

Član
prilikom sastavljnja bbs fela puklo mi je nekoliko sarafa interesuje me dali je sigurno voziti na ovakvoj felgi i gdje mogu nac ovakve sarafe pretrazio sam citav grad nigdje nisam nasao a i na ebay-u nema.Sta mislite da odem kod onog lika sto vari alu felge i da na ovim mjestima gdje su pukli sarafi pikuje varom al sa unutrasnje strane tako da se nevidi.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

znaci dali je sigurno voziti sa ovim felgama

Član
ma daj sigurno nego sta vidis koji su sarafi jesil prvo zalijepio pa stegao ravnomjerno sve i dobro :icon_biggrin: evo me ko mama :lol:

Član
ma joj brate moj jednom mi je letila guma sa auta i nebih opet da dozivim isti scenarij a nisam lijepio nista jer nisu ni bile lijepljenje kad sam ih rastavio a na jednoj felgi fale 4 sarafa :icon_eek::icon_eek: sad dali je to sigurno mali mi je suhveli

Član
Ako lahko pucaju,koliko efikasno drze ostali koji nisu pukli?!? ja nebi postavljao te felge na svoje auto...ne bi se osjecao sigurnim :icon_rolleyes:

Član
e bgm nista preko zime cu ih ponovo rastavit odnijet na pjeskarenje i posto nemos nac ove jebene sarafe od 7mm,otic fino da se prosire rupe na 8mm i uzet fino druge imbus sarafe da nije ova torex glava i rijesen problem.Samo me sad hastra pravo dali da stavim na auto.:icon_mad::icon_mad:

mdeebosna je napisao(la):
Ako lahko pucaju,koliko efikasno drze ostali koji nisu pukli?!? ja nebi postavljao te felge na svoje auto...ne bi se osjecao sigurnim :icon_rolleyes:

ma jbg brate treba moment kljuc da bi po PS odradio sklapanje fela,i ti kad mislis da mos jos malo stegnut ono puffff puce :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Ima na piku lik iz Tuzle prodaje sarafe za felge, potrazi. Sto se tice toga sto je pukao saraf. Zavari rupu skroz, daj tokaru da ureze novi navoj i stavi saraf i mirna Bosna.

A jesi ih vala sredio nabrzaka, ***** mu, kad si vec radio sto nisi uradio kako treba, NHF. Lijepa je to felga.

Član
bice one ko lutka sljedeceg ljeta jbg nema se para a imam dva seta 16-ski moram se jednog rijesit :lol::lol: al sad sam sjebo stvar tako da nema nista od skidanja ovih fela sa auta i postavljnja ovih nebih opet dozivljavao isti scenarij spadanje felge sa auta :lol::lol::lol: