S Sarajlic Početnik 14.09.2011 #1 Hino mi je potreban broj od gosp Daki-a iz tuzle,koji je vlasnik ili radi nezz u Remexu.Hvala.Moze preko pm-a.Samo ljudi hitno je :123:
Hino mi je potreban broj od gosp Daki-a iz tuzle,koji je vlasnik ili radi nezz u Remexu.Hvala.Moze preko pm-a.Samo ljudi hitno je :123:
VR6Boki Član 14.09.2011 #2 Imas onu temu telefonski imenik clanova il tako nesto, vidi da nema tamo slucajno.
S Sarajlic Početnik 14.09.2011 #3 VR6Boki je napisao(la): Imas onu temu telefonski imenik clanova il tako nesto, vidi da nema tamo slucajno. Kliknite za proširenje... Pregledo i nisam nasao,jedino ako nisam corav.Odo ponovo pregledat :icon_smile:
VR6Boki je napisao(la): Imas onu temu telefonski imenik clanova il tako nesto, vidi da nema tamo slucajno. Kliknite za proširenje... Pregledo i nisam nasao,jedino ako nisam corav.Odo ponovo pregledat :icon_smile:
S Sarajlic Početnik 14.09.2011 #5 GolFanatiCars je napisao(la): nisi corav kad ti ja kazem Kliknite za proširenje... Izgleda da nisam Ajde ljudi hitno je gori mi pod nogama.
GolFanatiCars je napisao(la): nisi corav kad ti ja kazem Kliknite za proširenje... Izgleda da nisam Ajde ljudi hitno je gori mi pod nogama.
S Sarajlic Početnik 14.09.2011 #7 Deyo je napisao(la): 061283004 Kliknite za proširenje... Hvala Deyo ljubim te