HITNO osvjetljenje u km satu

HITNO osvjetljenje u km satu

evo pošto sam ubacio ledice u prekidače i ventilaciju ostale mi 2 ledice i kntam ih ubaciti u kilometar sat golfa 2. znam da ima tema al nek mi netko objasni cijeli postupak kako treba i jel dovoljno samo 2 ledice :cool:
molim unaprijed nemojte mi stavljati linkove sa stranih foruma :cool:

Član
ja da sam na tvom mjestu odustao bih od toga,evo i zasto
te ledice,pogotovo te dvije koje planiras da ubacis nece ti biti dovoljne,jer one bacaju svjetlost samo tamo gdje ih okrenes. Bolje ti je nadji onu led traku,sa vise ledica i ubaci nju,izvadis onu traku zelenu,i na mjesto te trake ubaci ovu led trakicu,i spoji na osvjetljenje gdje su spojene i origigi sijalice table i to je to. Eto mislim to je moj prijedlog,jebavat ces se sa dvije ledice,a neces nista znacajno postic;)

stavis led traku i miran, skines plastiku na vrhu sata odvojis je sarafcigerom,
onda izvadis zelenu foliju, stavis led traku, vratis plastiku preko, za zice plusnu spajas
na plavo-sivu zicu na dzeku sto se kopca u sat, minusnu dovedes , i to sve ti je sat vremena posla,
a rezultat vise nego dobar, pogledaj u mom projektu kako izgleda sa led bijelom trakom,

odnosno ima tri ledice plave od 12V, uopće me nije briga koja je jačina svijetla i gdje bacaju samo nek svitli da se vidi :) samo me zanima kako otvoriti km sat jel trebaju se ošarafiti oni šarafi iza sata kako bi došao do folije i žaruljica ili kako ga već otvoriti to je onak usput pitanje ;) a najprije se skidaju prekidači pa ona plastika oko prekidača km sata radia i ventilacije kad se plastika skine ona skinuti ona 2 šarafa i to je to. .jel tako ide??

to sve klad skines ostaje ti sajlu od gasa da skines i
dzekove 1 ili 2, a foliju je lako skinuti, skines plastiku na kojoj stoje fabricka 2 grla,
na vrhu sata i onda izvadis foliju

ja ću prispojiti ledice na ta 2 fabrička grla, a zanima me da li bi svjetlilo plavo ako i folija ostane ;)

im-mijo-g2 je napisao(la):
ja ću prispojiti ledice na ta 2 fabrička grla, a zanima me da li bi svjetlilo plavo ako i folija ostane ;)

ma naravno da ce svijetliti plavo sa zelenom folijom :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ne znam sto trazis necije misljenje ako ga ne postujes,
5 ljudi ti kaze skini foliju ako hoces da uradis pravo osvjetljenje,
radi ti kako mislis:icon_exclaim::spam::spam:

pa zanimalo me da se nemučim je vaditi ako neće puno utjecati, jer sam istu stvar naparavio i za prekidač od svjetala imala je zelenu podlogu koju sam provao bezuspješno skinuti i stavio sam plavu ledicu i svjetlilo je full plavo, tj. nije imala ulogu

im-mijo-g2 je napisao(la):
pa zanimalo me da se nemučim je vaditi ako neće puno utjecati, jer sam istu stvar naparavio i za prekidač od svjetala imala je zelenu podlogu koju sam provao bezuspješno skinuti i stavio sam plavu ledicu i svjetlilo je full plavo, tj. nije imala ulogu

da samo znas kako je tesko skinuti tu foliju sa sata, ne mogu ti opisati, ja sam se mucio dva dana da je skinem, jedva, a da ne pominjem kako ju je tek vratiti :icon_biggrin:

rastavi sat i sve ce ti biti jasno, a folija ce po obicaju maltene sama ispasti.....;)