HITNO !!! lokacija Rajlovačka Cesta Sarajevo

HITNO !!! lokacija Rajlovačka Cesta Sarajevo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Zamolio bih vas za pomoć hitno mi treba lokacija Rajlovačka Cesta Sarajevo našo sam mapu Sarajeva al se ne snalazim,
http://www.mapabih.com/sarajevo/index.php?grad=Sarajevo&lokacija=502&firma=645&x=173.80&y=305.85&PHPSESSID=903e77c7b196874f4632eb5b02dbf6e8

ako mi neko može nekako objasniti gdje je to tačnije treba mi lokacija trgovine
poljoopreme koja se nalazi na adresi Rajlovačka Cesta bb Sarajevo,

HVALA ;)

Član
mislim da ti je to ona glavnakroz rajlovac,i logicno je,kad ulazis u sarajevo iz smjera zenice,al ne preko vogosce,ides par kilometara,okolo neke radnje i tak to...posto je bb,ne mozes znat tacno gdje je,al ionako se vozi 30-40 zbog guzve,pa ces tesko fulat

Član
Trozic je napisao(la):
Zamolio bih vas za pomoć hitno mi treba lokacija Rajlovačka Cesta Sarajevo našo sam mapu Sarajeva al se ne snalazim,
http://www.mapabih.com/sarajevo/index.php?grad=Sarajevo&lokacija=502&firma=645&x=173.80&y=305.85&PHPSESSID=903e77c7b196874f4632eb5b02dbf6e8

ako mi neko može nekako objasniti gdje je to tačnije treba mi lokacija trgovine
poljoopreme koja se nalazi na adresi Rajlovačka Cesta bb Sarajevo,

HVALA ;)

trozicu, hajd ako hoces na msn pa cu ti objasnit... :D a probacu ti i na ovoj mapi sliku napravit pa postavit ovdje...

EDIT: trazio sam na ovoj mapi, ali i na jos jednoj drugoj i kolko ja mogu skontat ovdje nije fino ucrtano...

nezz odakle dolazis, pa ne mogu detaljno objasnit kako dodjes do rajlovca, uglavnom krenes prema rajlovcu-stupu, ides sve pravo. zatim skrenes prema robotu, to ti je prva velika raskrsnica iza vogoscanske petlje, ali naglasavam "velika", ima traka za odvajanje desno i tu predjes preko pruge. tu ti se nalazi i auto-otpad far. ides tom cestom pravo. nemas puno, mozda ni 5 min voznje odatle. mislim da ti ima tabla sa oznakom gdje se nalazi Poljooprema. kad sam ja uspio naci iz prvog puta, a nisam znao gdje je, uspjeces i ti. a u svakom slucaju kad vec skrenes tu prema robotu, mozes i nekog od prolaznika upitat, sigurno ce ti znati reci, al ipak kolko se sjecam ima fino na tabli obiljezeno. ako ti sta nije jasno, pitaj...

nadam se da sam pomogo...

Član
To ti je ona cesta gdje je ROBOT COMERC u Rajlovcu ako znas gdej je :) PItaj kad dodjes nekoga gdje jerobot u rajlovcu i eto ga :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.