Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Znaci zanimam me koliko je registracija za mercedesa 2.0 90kW 86 godina onako ocuvana da mijenjam za GTI 1.8 8v i koliko momak da mi doplati jer merc nije registrovan a gti je bas ono nemoze bolji biti motor uraden sve sve hitno mi treba da mu znam odgovoriti
da jer merc nije registrovan a koliko znam da je skupa registracija za njega a golf 2 gti je na cijeni ako si mislio da ja njemu trebam doplatiti a jos je i novija godina
Ne izgleda loše na oko i to je upitno kad se detaljno pregleda.A GTI u odličnom stanju možeš prodati za puno više pa onda kupiti merca,što biti na gubitku bezveze..Uozbiljite se ba živimo u Bosni gdje se Golf prodaje i po 6000 KM,nažalost to je realnost
pa i GTI je na prodaju ako neko oce kupiti 87 god uraden motor felge 15 ke 3500 a za zamjenu moguce je al je cijena 3700 osim ako je kakvo auto nesto dobro onda je i 3500 za zamjenu