hitno da hitnije nemoze biti i misljenje

hitno da hitnije nemoze biti i misljenje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Znaci zanimam me koliko je registracija za mercedesa 2.0 90kW 86 godina onako ocuvana da mijenjam za GTI 1.8 8v i koliko momak da mi doplati jer merc nije registrovan a gti je bas ono nemoze bolji biti motor uraden sve sve hitno mi treba da mu znam odgovoriti

Član
ne znam za tu info jbg..
a jel to onaj merc 190E sa marketa, crveni il tako nesto, predobar je ako je taj:123:

Član
0g1 je napisao(la):
a ti pitas koliko bi on tebi trebo doplatit ?

da jer merc nije registrovan a koliko znam da je skupa registracija za njega a golf 2 gti je na cijeni ako si mislio da ja njemu trebam doplatiti a jos je i novija godina

Član
Registracija mu je oko 600 KM ja mislim,Og1 Merc košta neregistrovan 2500 KM ko će dat GTI za njega glavu za glavu ?

Član
550km + tehnicki 45 + 9km ptt troskova... +- 10km samo sa racuno u glavi sabiro mislim... nisam pisao... pa mozda sam se zahebo...

Član
Ne izgleda loše na oko i to je upitno kad se detaljno pregleda.A GTI u odličnom stanju možeš prodati za puno više pa onda kupiti merca,što biti na gubitku bezveze..Uozbiljite se ba živimo u Bosni gdje se Golf prodaje i po 6000 KM,nažalost to je realnost

Član
pa i GTI je na prodaju ako neko oce kupiti 87 god uraden motor felge 15 ke 3500 a za zamjenu moguce je al je cijena 3700 osim ako je kakvo auto nesto dobro onda je i 3500 za zamjenu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.