OggyBoy Član 31.01.2011 #1 Zanimljiv video.:icon_biggrin: [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iHYbQw703t4[/video]
Davor_ Član 31.01.2011 #3 KAko se samo ispucava taj autic! A emire ta fiesta ima fabrickih fordovih djelova koliko i moj golf bugatijevih
KAko se samo ispucava taj autic! A emire ta fiesta ima fabrickih fordovih djelova koliko i moj golf bugatijevih
MAXI-Megane Početnik 31.01.2011 #4 Davor_ je napisao(la): A emire ta fiesta ima fabrickih fordovih djelova koliko i moj golf bugatijevih Kliknite za proširenje... Hahaha :lol::lol::lol::lol::lol:
Davor_ je napisao(la): A emire ta fiesta ima fabrickih fordovih djelova koliko i moj golf bugatijevih Kliknite za proširenje... Hahaha :lol::lol::lol::lol::lol:
TROUBLE_MAKER Član 01.02.2011 #5 Davor_ je napisao(la): KAko se samo ispucava taj autic! A emire ta fiesta ima fabrickih fordovih djelova koliko i moj golf bugatijevih Kliknite za proširenje... :lol:
Davor_ je napisao(la): KAko se samo ispucava taj autic! A emire ta fiesta ima fabrickih fordovih djelova koliko i moj golf bugatijevih Kliknite za proširenje... :lol: