HELP!!!

HELP!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav raja,evo ovako,treba mi mala pomoc,imam priliku da svoje 15.kice mjenjam za 14ke,momak mi je objasnio kakve su felge,i ima jedan moj drugo ovdje i sada bi da cujem vase misnjelje da li su bolje i takodjer ako neko moze ove felge naci na netu,znaci sliku da malo obradim u PSu da vidim kako ce cucat! Radi se o petokrakama,ali je to model zvijeznde,znaci prava zvijezda,pet krakova,koji idu potpuno na spic! Jel znate od prilike kako izgleda??? Hajd ako znate nadjite ti mi slike???

Član
A sto ti ne potrazis malo? BTW nisi normalan, vidio sam ti oglas za felge na marketu, sretno ti :D

Član
Ma nije ono za prodaju :) nisam planirao prodavat,al reko ako ko naleti za onu lovu hehe :) trazio sam ba,nemogu naci,znam tacno koje su felge,hebiga znas kako zvijezda izgleda!!!

Član
Nisam ja postavio temu da mi ovdje neko pametuje i pocjenjuje tudze stvari,pitao sam dal neko zna gdje naci taj model slika i da li mjenjati!

Početnik
Ja bio nasao u tom fazonu,al stoje na ferrariju pa nisam smio postavit..ma mijenjaj,drug,pa cu ja s tobom,i meni trebaju 14-ke :)

Član
Hehehhe to bi trebale da budu felge ako mi je momak dobro objasnio vidjet cu petak ovakve:

Ako ne ovako onda nesto jako jako slicno, R14 185/60 :) idealno ako budu u dobrom stanju naravno!

Član
Istina. Nije ti Tipo nista lose mislio ba, a te felge, ako su to te, imas na Eki-evom avataru, u spic sto idu

Član
Pa bolan nista neces dobiti tom dimenzijom, obim tocka ce cak par mm biti VECI nego 15ka, jedino sto ce biti cent uze...a drugo, rijetko kad te felge izgledaju dobro u maloj dimenziji, cisto da znas sta da ocekujes....

Član
trizex je napisao(la):
Pa bolan nista neces dobiti tom dimenzijom, obim tocka ce cak par mm biti VECI nego 15ka, jedino sto ce biti cent uze...a drugo, rijetko kad te felge izgledaju dobro u maloj dimenziji, cisto da znas sta da ocekujes....

Znam trizex,ali meni je problem velicina , vec sirina me zeza,ove su mi presiroke,a nisam ja jos nista dogovorio za to,petak cu pogledati ako mi se svidi dalje cemo pricat ako ne,nikom nista!!!

Član
Pa lakse zamijenit gume onda....
Te momo ne da mogu dobro izgledati, mogu nesto neopisivo biti, samo ako se ima zivaca uzeti i ispolirati ih, skinut im boju SKROZ, ja sam cak vecinu posla bio odradio i predomislio se. Ko ogledalo su izgledale

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.