HELP: USB Flash u kvaru :S

HELP: USB Flash u kvaru :S

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Administrator
pozzzz rajaaa :D

imam problem sa usb stickom... radio je sve do danas, i malo prije ga ubacio i nece da ga prepozna...
1d3f7f61fba962cb8098eda97104eeee.JPG

evo slika sta mi izbaci kao poruku i nista vise... trazio sam po netu i nasao nesto ali bez uspjeha... da li ko zna moze li se kako popraviti...Radi se o sticku Take MS 2GB... Hitno mi je i bitni su mi podaci koji su na njemu...
hvala:icon_biggrin:

Član
imal ikona kad otvoris my computer ako da onda desniklik pa explore trebalo bi ga otvoriti

Član
probaj uraditi system restore na kompu..pa onda ponovo probaj stick....moguce da su ti se drajveri sj*ali ;)

to kad ti se pojavi ti daje signal da je u prekidu veza tj da je kabl ili djek crkao probaj u drugi usb port ukljuciti ili malo ga klimati lijevo desno ako ti nista nepomogne nazalost dreknuo je usb flash jedino moguce rjesenje zapcei duvaljkom sve lemove pa probati ponovo

Administrator
ponovo sam instalirao drivere i probao u laptopu i isto mi izbacuje...
ima li jos kakvo rjesenje... mogu li se kako podaci vratiti ili nesto:icon_confused:
gori mi lampica na sticku...

pioneer_09 je napisao(la):
ponovo sam instalirao drivere i probao u laptopu i isto mi izbacuje...
ima li jos kakvo rjesenje... mogu li se kako podaci vratiti ili nesto:icon_confused:

rekao sam ti gore lagano ga rastavi ako se razumijes u to ili odnesi u mobil servis kakav ako imas koga poznanika samo duvaljkom tj sitnom onom lemilicom na topli zrak sve lemove na chipovima obnovi i trebao bi proraditi :icon_rolleyes:

Administrator
ma nema mu pomoci izgleda:icon_cry: i jos kad odem u device manager pise unknown device:icon_sad: zna li jos neko:icon_question:

hvala mirza_mali i kavaze:icon_biggrin:

Član
pa nemas mi na cemu zahvaljivat ako ti nisam pomogao :icon_biggrin:

odnesi u genelec i pitaj mogul ti ikako spasit podatke, pa kupi isti takav (14KM :lol: zato se i pokvario) i nek na njega prebace ako mogu ;)

Administrator
kavaz je napisao(la):

odnesi u genelec i pitaj mogul ti ikako spasit podatke, pa kupi isti takav (14KM :lol: zato se i pokvario) i nek na njega prebace ako mogu ;)

j*bo te on.... hitno mi trebaju podaci... doso vakat sjest i plakat:icon_biggrin:

Član
pioneer_09 je napisao(la):
kavaz je napisao(la):

j*bo te on.... hitno mi trebaju podaci... doso vakat sjest i plakat:icon_biggrin:
hahaha :D placi onda , ko ti je kriv kad tako losu robu kupujes :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.