help oko kompjutera

help oko kompjutera

Član
napokon se nakanio formatirat racunar. instalirao sam win 7 ultimate, medjutim sada mi treba serijski broj ili onaj aktivator, jer ovako ga mogu koristiti 30 dana.

zamolio bih da mi postavite samo provjerene linkove i kodove, jer sam skinuo bruku serijskih i aktivatora, ali ni jedan ne radi...

takodje, ako neko zna provjeren program za skeniranje i download drivera sa serijskim kodom...

i na kraju, HVALA :cool:

G

GoPlay

za drivere skini program everest...
Ocitava sve drivere i podatke o racunaru!

http://katz.cx/download/6132729/App/Everest-Ultimate/

Član
napravljeno, osim grafickih drivera jer sam na dosta mjesta nasao da win 7 ne podrzava ovu graficku ati 9250. a jedan strucnjak sa foruma :D rekao mi je da dosta ovih programa za automatsko skeniranje na win 7 ne radi kako treba, tj ne pronalaze nikakve greske u driverima, ocitaju da je sve ok. tako se i meni desilo sa jednim programom...

trazio sam driver direktno na ati-evom siteu, ali nema za ovu kartu win7 drivera... :icon_confused: citao sam da postoji neka mogucnost instaliranja drivera za XP, pa onda neki fazoni folovi, al se cesto javlja onaj "blue screen" sto mi se bas i ne radi :icon_biggrin:

i ovako mi je sve ok, samo me ubi ova rezolucija 1024x768, a naredna je 1280x1024 sto mi opet dodje presitno :D

znaci, ako neko ima neku ideju za te graficke drajvere, neka napise. ovi programi ne frceraju za njih. probao sam 2-3...

Član
meni je dosad svaki win 7 nasao sam drivere, moras staviti da ti radi update da bi ti on sam nasao drivere..........

Član
i meni je trazio win 7 drivere sam..ali mozes i ti ih nac...win 7 podrzava isto ko i vista...tako da nadji drivere koji su kompatibilni z avistu i moci ce ti ...tako sam ja rijesio slucaj za printer...jer nije bio napravljen driver za moju vrstu printera i nadjem tu caku za drivere