hajmo svi..

hajmo svi..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eFwxZMf10Z0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eFwxZMf10Z0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Član
Steta jedna velika al ruku na srce nismo ni pokazali u ovoj utakmici da mozemo nesto...ipak svaka cast zmajevima na do sada najbolje odigranim kvalifikacijama i aBd vise srece i znanja u septembru sledece godine pa da vidimo i to EP 2012.

utakmica katastrofa igraci isto tako nas samo izvlaci hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neznam
nikad mi u evropu
ja mislim ovi nasi mladzi igraci bih bi dali vise odsebe a ne indirektni pasovi rupe u odbrani igraci bez kulture pa dobiju crveni utakmica da se postidimo stvarno bez komentara

Član
nodiash je napisao(la):
Steta jedna velika al ruku na srce nismo ni pokazali u ovoj utakmici da mozemo nesto...ipak svaka cast zmajevima na do sada najbolje odigranim kvalifikacijama i aBd vise srece i znanja u septembru sledece godine pa da vidimo i to EP 2012.

ma nismo ni mogli igrat kad nam "ovi iznad (citaj fifa i sudije)" nisu dali da igramo. cim bi poceli igrat, sudije bi nas izbacile iz takta. kako u portugalu, tako i sinoc. ne znam ko je vidio kako je francuska prosla. cista rezija od strane fife i sudaca. jednom rijecju SRAMOTA...

samo ne znam kako slovenija uspjede proci... :D

Član
Ma znao sam da ce onako nesto sl. biti s obzirom da nedostatak 4 kljucnih igraca.
I pretpostavljao sam da ce promasena prilika u gostima biti mozda i kljucna u konacnici.
Nema veze, iako mi je pravo zao... nadam se da ce Ciro ostati i da proba barem jos jedne kvalifikacije nesto napraviti.

Član
emir_89 je napisao(la):
nodiash je napisao(la):

ma nismo ni mogli igrat kad nam "ovi iznad (citaj fifa i sudije)" nisu dali da igramo. cim bi poceli igrat, sudije bi nas izbacile iz takta. kako u portugalu, tako i sinoc. ne znam ko je vidio kako je francuska prosla. cista rezija od strane fife i sudaca. jednom rijecju SRAMOTA...

samo ne znam kako slovenija uspjede proci... :D

Sudije nikakve veze nisu imale s porazom...da su za nas sudile, rezultat bi bio isti...jednostavno, nista nismo pokazali i zasluzeno nismo ni prosli..

Ja se iskreno nisam ni nadao da cemo nesto uspijeti. Ipak, Portugal ima reprezentaciju u kojoj je dobar broj igraca odigrao desetine utakmica sa reprezentacijom. Sa druge strane nasa reprezentacija je neuigrana, nemaju iskustva medjusobnog (to se vidi u pasovima) itd. A sto se tice buducnosti, pamtenije im je da se time zabave, a ne da se zali i place za sinjocnom utakmicom, hocu reci trebaju da rade na uigranosti, brzini, pasovima, taktici... Talenata hvala Bogu imamo, ali iskustva NE!
PS ocito je da je sudija bio debelo na strani Portugalaca...

Član
kako nisu nista?? ubiju te u pojam onim nepostojecim faulovima. ubili nas kartonima. sve u svemu, bolje sto smo i izgubili 1-0 nego da smo vodili pa da nas je dozivjela ista sudbina kao irsku. ovako nam je bar lakse...

da li je ovo istina za Hasagića

samo sam copy paste

Najbolji igrač BiH protiv Portugala u naletu bijesa lupao je glavom o zid, a nakon udarca nogom teško je ozlijedio gležanj. Navodno ga je slomio. Liječnici reprezentacije jedva su ga smirili.

Član
Dzaba sve to ljudi sudija ovo ono...jest bio malo na strani Portugala al to je bilo za ocekivat al to nije toliko uticalo na nasu igru..bili smo ocajni...ko da nikad fudbala nismo igrali..katastrofa...isti pokusaji nekih visokih pasova sa 30m u nadi da ce je Dzeko ustopat na 16-20m pa mozda nesto uradit..to neprolazi nigdje vise nit je kad prolazilo..prvi put kad su spustili loptu kako treba imali smo dobru priliku i to je sve bilo...mora se ta repka jos uigrat pa onda trazit svoju priliku...nismo jos nigdje zasluzili da idemo...

Član
da li ce ciro otici,mislim da jedino s njim mozemo i mogli smo nesto uradiiti,ovo sve dolazi da uzme pare samo

Član
Po meni na ovim kompletnim kvalifikacijama su sudije u totalnoj banani, tako i sinoc kod nas..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.