Gusenje motora

Gusenje motora

Član
Imao sam slicnu zavrzlamu prije par mijeseci,tada je sve promjenjeno i prekontrolisano,problem je bio u jednoj svjecici....Sada imam slican problem.Negdje na 4000 obrtaja ili na pola gasa auto krene da trzucka,ne mogu to cak ni da nazovem trzanjem,zatusi ga nesto iako zvuk motora i zvuk na auspuh se ne mijenja,motor ubrzava ali se cijelo vrijeme prigusiva,na ravnici naravno to prodje nakon 2 sekunde i nastavi da ubrzaje do maximuma zavisi u kojoj je brzini,problem je u brdu kad se doda jaci gas motor gubi pomalo snagu....Eh ovako sta je pregledano i iskljuceno..dovod goriva,svijecice,kablovi,predfilter goriva,razvodnik paljenja,karburator.Evo na sta sumnjam pa me malo savjetujte ako nista jer prosli put sam potrosio dobre pare da bih kvar nasao u svijecici koja kosta 5 km...
Motor u leru radi normalno i prima gas normalno,u leru nista ne trokira,na auspuh na leru malo pucketa ali tako je i prije,cujem konstanti zvuk usisa i to glasno na leru,promjenuo sam karburator stavio sam jaci ali ovaj ima dva usisnika,one rupe na koje se crijevo sa vakum sesirica natakne,natakeo sam gdje je i stojalo a ovo drugo jednostavno i dobro zacepio,ali kako god taj zvuk usisa mi se cini da dolazi direktno sa motora i nemogu da nadjem sa kojeg crijeva....Napominjem da kad je motor hladan vuce i radi bez problema sve dek ne dostigne normalnu radnu temperaturu,evo jos jedna cudna stvar,neku noc mi je spao remen i kad sam vozio do majstora bez remena nekih 15 km auto nije trzalo nikako,gonio sam koliko je moglo ali nije trzalo a auto je bilo max zagrijano....Primjetio sam kad smo vratili remen da malo seta lijevo desno da krivo okrece..Ovo sad basam jer se slabo razumim,da nije problem u mjenjacu,bregastoj ili sta ja znam ceme da bezze ne bacam pare opet molio bih za savjete.Znam da je malo povise napisano ali sta cu probao sam da objasnim koliko sam mogao.Prosli put sam dobio dobre savjete koji su rijesili kvar nadam se da cu opet.Hvala vam unaprijed