Gumirana naljepnica ?

Gumirana naljepnica ?

Poz narode , zanima me gdje mogu napraviti naljepnicu tipa onih sto dobijete na kucistu od kompa mala kockica koja je kao ispupcena gumirana pretezno pise neka firma u mom slucaju Asus i Imtec :lol: imam takodje i KW naljepnicu isto tako napravljena li meni treba za volan okrugla pa me zanima da li znate da neko to pravi po mjeri , neka firma , osoba ili sl

Član
To ti je takozvana 3d naljepnica, barem kod ovih nasih stamparija, ako ne nadjes u Sa javi se pa cu ti ja mozda nesto skontat u Jelahu kod ovih sto se bave time. Mene je 100 tih naljepnica za kompove kostalo oko 150km.

Član
ja sam to radio u stampariji (gong) kod avaz twist tower-a. i 4 naljepnice sam platio 20KM stampom nisam bas bio zadovoljan

imali jos negdje da to ima , fazon je sto bi ja donio dimenzije koje mi trebaju , tacnije to je krug i naravno sta zelim da bude ugravirano da li je to moguce?

Član
Moguce je, ja sam uradio Abarth poklopce, imas u mojoj garazi na kraju. Kostalo je 4e, a bilo je po mojoj zamisli...

nista onda samo jos da nadjem gdje ima i naravno da bude kvalitetno , nemam puno vremena da setkam po gradu pa sam zato pitao ako neko zna gdje tacno ima da odem odma pravo tamo da ne istrazujem