Default Početnik 12.12.2008 #2 pa samo si kopirao avatar i nista vishe, daj reci nam nesto o autu... jeli bilo nekih prerada itd itd... po slici lijep mi je golf pravo
pa samo si kopirao avatar i nista vishe, daj reci nam nesto o autu... jeli bilo nekih prerada itd itd... po slici lijep mi je golf pravo
nodiash Član 13.12.2008 #8 vw_damir je napisao(la): Golf mk3 wolfsburg edition ne postoji Inace, lijepa trica... Kliknite za proširenje... bilo je rasprava o tome na nekoj drugoj temi...potvrdjeno je da nepostoji
vw_damir je napisao(la): Golf mk3 wolfsburg edition ne postoji Inace, lijepa trica... Kliknite za proširenje... bilo je rasprava o tome na nekoj drugoj temi...potvrdjeno je da nepostoji
šakal Član 13.12.2008 #10 dadao_style je napisao(la): predobar golf ima više slika u oglasu nego ovdje Kliknite za proširenje... pa dok se čovjek snađe i prodaće ga a golf je dobar , mada sam više na II navikao
dadao_style je napisao(la): predobar golf ima više slika u oglasu nego ovdje Kliknite za proširenje... pa dok se čovjek snađe i prodaće ga a golf je dobar , mada sam više na II navikao