enesss Legend 03.05.2008 #5 crni puntac ...izdvajam....prefin je,onda daki i njegova umjetnost,jebiga uljepsas ih sve 10x
Sporting Član 03.05.2008 #6 K_U_D_Y je napisao(la): Lijepo lijepo ovaj crveni je bas.... Kliknite za proširenje... Ma crvendac zakon
K_U_D_Y je napisao(la): Lijepo lijepo ovaj crveni je bas.... Kliknite za proširenje... Ma crvendac zakon
smajke Član 03.05.2008 #9 Sporting je napisao(la): K_U_D_Y je napisao(la): Lijepo lijepo ovaj crveni je bas.... Kliknite za proširenje... Svaki cigo svoga konja fali hehehehehehe Kliknite za proširenje...
Sporting je napisao(la): K_U_D_Y je napisao(la): Lijepo lijepo ovaj crveni je bas.... Kliknite za proširenje... Svaki cigo svoga konja fali hehehehehehe Kliknite za proširenje...
daki Legend 03.05.2008 #14 Heheheheheheh sta da radim, jedva sam ih nagovorio, Ajdin pobjeze, covjece kad izvadim foto aparat ko da sam pistolj izvadio, razlete se..
Heheheheheheh sta da radim, jedva sam ih nagovorio, Ajdin pobjeze, covjece kad izvadim foto aparat ko da sam pistolj izvadio, razlete se..
K K_U_D_Y Član 04.05.2008 #15 Trebalo bi se dogovorit da se okupimo da se poslika sta sve trebaa i ima i da fino jednu galeriju napravimo i onda se niko nece zalit
Trebalo bi se dogovorit da se okupimo da se poslika sta sve trebaa i ima i da fino jednu galeriju napravimo i onda se niko nece zalit