jeep kao jeep dobro auto,nijedan japanac i europljanin ne moze mu prismrditi sto se tice voznje van ceste,osim toyote naravno.
dijelove mozes nabavljati u svim chrysler centrima,imas u osijeku,imas u zagrebu,imas i u bosni mozda kod euroline,nisam siguran.bio je u sarajevu servis preko puta omv na barama,iam onaj yamaha motori,eh iza njega u garazama.vozio sam cherokee 6 godina,nikakvih kvarova na motoru nije bilo.
auto trosi,ali ako ti potrosnja nije bitna onda ne uzimaj to,uzmi sesticu tdi od 90 konja i rahat si.
dijelovi su svi skupi u europi,u americi su ko kod nas za dvicu golfa
ovaj novi cherokee mi nije nesto,ljepsi je stariji model za generaciju.
taj laredo pogotovo unutra je kao dacia logan,plastike neke ruzne...fuj,vidices kad sjednes u njega,volan ruzan,plastike ma sav je fuj unutra,a limited je vec bolji.
sto se tice motora,preporucio bi ti sto jaci motor,i benzinac naravno.a imas ih raznih,imas onoga SRT,0-100km/h 5sec,max speed oko 300

o koreancima dzipovima ne razmisljaj,pogledaj samo actyona,kyrona,rextona,musso,zivot ti se smuci od izgleda,pogotovo kyron i actyon ja bi bolje nacrtao a covjeka crtam glava i linija i linije za ruke i noge....