gradska auta

gradska auta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
sta uzeti od gradski auta da je jeftino odrzavat i da malo trosi,da li uzet dizal ili benzin

Član
106 dizel uzmi, nema ni turbo ni nikakav vrag. Trosi 3-5 litara, jeftin je za odrzavanje nadjes li ok...

Član
GOLF TZ je napisao(la):
mokri je napisao(la):
skupi su djelovi za francuska auta

:lol::lol::lol::lol: bem ti bosanski mentalitet... nisu skupi dijelovi.. ne kupujes ferrarija..
Nemoj covjeka napadat dzaba, jesu skupi, on je tako cuo....

Bog dao imamo svi i telefone, i internet i sve zivo, ako mislis da su skupi dijelovi, nazovi par autodijelova, pitaj posto je za francuza, posto za nijemca, talijana... i znaces odgovor iz prve ruke.

Član
bezveze se raspitujes kada hoces golfa 2 diezel....
Dzaba trazis prijedloge kada si vec odlucioo...

A to da su skupi djelovi pa naravno da si svi skupi niko nedaje dzaba djelove osim mozda za duju dizel.. Nadjes nesto na putu sto je nekom spalo i nakalemis sebi
Sory moro sam

Član
lupo je dobar izbor, potrosnja je minimalna, mislim da je onaj lupo 1.2 tdi najekonomicnije auto na svjetu

Član
Lupo=Arosa , nije govno-pas se posr'o:lol:
To što je Lupo skuplji od Arose , nije znak da je kvlitetniji , nego VW značku moraš extra platiti.
To je isto kao što levati tvrde da je VW Sharan kvalitetniji od Seata Alhambre i Forda Galaxia , zato što je skuplji . a ta 3 auta izlaze iz iste fabrike , isti ih ljudi sklapaju , iste komponente koriste.... tako da nevidim po čemu bi to VW trbao biti bolji:icon_rolleyes:
Ništa Lupo-Arosa nisu bolja od Saxa-106-ice , nit su jeftinija za održavat ,plus francuzi se nude i sa petoro vrata.

Član
djordjep je napisao(la):
Lupo=Arosa , nije go*no-pas se posr'o:lol:
To što je Lupo skuplji od Arose , nije znak da je kvlitetniji , nego VW značku moraš extra platiti.
To je isto kao što levati tvrde da je VW Sharan kvalitetniji od Seata Alhambre i Forda Galaxia , zato što je skuplji . a ta 3 auta izlaze iz iste fabrike , isti ih ljudi sklapaju , iste komponente koriste.... tako da nevidim po čemu bi to VW trbao biti bolji:icon_rolleyes:
Ništa Lupo-Arosa nisu bolja od Saxa-106-ice , nit su jeftinija za održavat ,plus francuzi se nude i sa petoro vrata.

tako je brate framcuzi su cudo,et kod mene je 1.6 16v i kod mene je stalno pun gas i nikad jos nije uzeo vise od 10l,ko nevjeruje nek naspe i punnnnn!a tek onda mogu zamislit one slabije fenove!pihhh,ima i saxo dizel ja mislim 1.5 nisam siguran!odlican autic a nije ni skup za odrzavanje!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.