_Turbo_ Član 30.04.2017 #1 Evo narode pokušao sam nešto uslikati, nešto snimiti, međutim bila je velika gužva pa se nije baš moglo sa strane prići i snimiti auta detaljno
Evo narode pokušao sam nešto uslikati, nešto snimiti, međutim bila je velika gužva pa se nije baš moglo sa strane prići i snimiti auta detaljno
Nebojsa_GTD Član 02.05.2017 #5 Previse efekata na slikama koristis pola auta nema boju uzivo kao na slikama Sent from my SM-G900P using Tapatalk
Previse efekata na slikama koristis pola auta nema boju uzivo kao na slikama Sent from my SM-G900P using Tapatalk
_Turbo_ Član 02.05.2017 #6 Nebojsa_GTD je napisao(la): Previse efekata na slikama koristis pola auta nema boju uzivo kao na slikama Sent from my SM-G900P using Tapatalk Kliknite za proširenje... Nisu efekti, jedne slike je slikao moj kolega sa iphone 4 a jedne sa samsung a3-com, i ima josh nekih slika koje sam primio u inbox
Nebojsa_GTD je napisao(la): Previse efekata na slikama koristis pola auta nema boju uzivo kao na slikama Sent from my SM-G900P using Tapatalk Kliknite za proširenje... Nisu efekti, jedne slike je slikao moj kolega sa iphone 4 a jedne sa samsung a3-com, i ima josh nekih slika koje sam primio u inbox