Gracanica-x

Gracanica-x

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo raja moje nove stranice pa Vas sve pozivam da pogledate i kome nije problem da se registruje,a sadrzaja na stranici ce biti iz dana u dan vise !
Jer se dnevno radi veliki update stranice

Pozivamo Vas da nam se pridruzite na najbolje portalu na balkanu ! Bez ikakve obaveze i sasvim besplatno
skidajte najnovije filmove,muziku i veliki broj programa ! Prodajte/kupujte ili mijenjajte na našem
besplatnom oglasniku,igrajte besplatno preko 400 online igrica,gledajte najnovije i najzanimljivije
video snimke koji su se ikada pojavili na internetu ! Procitajte novosti iz svijeta,bih,sporta,kulture i sl
Danas na Gracanica-x portalu a tek sutra u novinama i tv.u !

Upotpunite svoje vrijeme na najboljem ALL IN ONE portalu !

Posjetite nas,registrujte se i uzivajte !

http://www.gracanica-x.com

Ocekujemo Vas i zelimo Vam ugodan provod !

Gracanica-x portal !

Član
Filmova ce biti jos ;) ocekujte slobodno dnevno dodatna 3-4 filma !

A ovom prilikom se obracam administratorima,zanima me da li je moguce da se napravi jedan board za gracanica-x.com gdje bi ja dnevno postavljao novosti koje su uploadovane na portalu !

Fino bi bilo od Vas da vjeronom bhtuningasu izadjete malo u susret ;)

bump...

Član
haj i od mene bump i odoh se regat da vidim sta ima:D

n ije lose,svidja mi se,samo malo obogatiti download sekciju:D

Član
Ovo je prva promocija stranice :) kao sto sam vec rekao bit ce jost dosta sadrzaja ;) isplati se svaki dan pogledati jer cu nastojati dnevno sto veci broj sadrzaja da ubacim ;)

A sto se tice download sekcije i filmova,to mozete slobodno ako imate neku zelju na kontakt pa poslati sta zelite da se nadje na portalu kako bi mogli skinuti ;)

Naravno moci cete se izjasniti i na bhtuningu ako kojim slucajem administratori odobre board gracanica-x na kojem bi se sve naslo vezano za moj portal ;) sta vi mislite o toj ideji :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.