GRAČANICA (ili okolica) USLUGA

GRAČANICA (ili okolica) USLUGA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
felge sam od doboja perbacio do gračanice pa sad zapele tu,znaci treba mi netko na relaciji oko Gračanice u okolici da ide za Mostar ili Zenicu da mi poveze felge,uslugu plaćam
sdc10717z.jpg

ako nista jel znate ima li kakav autobus da prolazi tom navedenom relacijom:icon_smile:

HVALA:icon_biggrin:

Član
ma bice raje da prevoze za sarajevo...100 posto....najbolje ti je ako neko krene do sarajeva nek ti to poveze pa ti onda iz mostara i nije tako daleko otici u sarajevo...ja barem stignem relaciju sarajevo mostar 2 sata...

BHT Ovisnik
ma nemam ja jos polozeno,tek slj. godine,lako bih onda nekako,a ovako imam u zenici samo rodbine,a ja iz mostara,pa ako tko bude slucajno javi se mozda,ili cak da znam da ima autobus bilo bi dobro,prekosutra mi stizu opruge brzom postom pa cu pitati posto se moze ako nista s njima dopeljati

Član
imas bus iz tuzle za mostar,samo treba viditi kad,a nadjes nekog da ih dovuce od tuzle i onda stavi na bus...

BHT Ovisnik
klokotnica,danas sam se cuo s njim rekao je da ce vidit jel ide bus zamostar,ide kroz zenicu i sarajevo,al nezna jel do mostara,a sad ja mislim da mu je daleko da vozi iz te klokotnice do tuzle

BHT Ovisnik
ma jasta cu neg biti:cool: danas sam isao do mehanicara,odmah ocu kad opruge mjenjao i felgice da stavim,da malo detaljnije pregleda auto i to sve:icon_smile:
maloprije tek sam se opet cuo s momkom,ovaj bus ide najdalje do sarajeva,al ima valjda neki bosnaexpres koji ide preko granice,al ide do mostara,pa ce vidjeti sa njima jel se mozei da mi to odmah ujutro posalje

Član
ako nista nebude do slijedece sedmice javi , ja dolazim u Mostar samo neznam tacno koji dan

BHT Ovisnik
hvala puno na informaciji,sutra ce on to provjeriti pa mi javiti,pa ti onda kzem,imam te u vidu:cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.