Golf vs Golf

Golf vs Golf

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Znam da su svi sa racing afinitetima ovdje... al se nadam da ce se naci neki glas razuma da mi pomogne u dilemi.... moj golf vs golf v6 4motion

moj je mladji godinu dana i ima 10000 manje na satu... malo vise opreme od mog... kao origigi xenone... navi...

http://www.bhtuning.com/thread-10944.html

vs

http://autopijaca.ba/index.php?vozilo=43&page=0&view=59822

samo da napomenem da je dogovor da on meni doplati razliku...

al moje misljenje je sto ide brze od mog... trosi vise od mog i mala razlika u opremi... i 4motion me privlaci... a moj ide lijepo trosi manje vise solidno 9l po carsiji... i sto ga je nekad aBd lakse prodati nego 2.8 v6

pa eto svaki glas razuma je dobro doso....

Član
ja isto nebi kad sabers i oduzmes. meni je tvoje auto vrh sa ovim ces dobit duplo vecu potrosnju. pametnije ti je da chip stavis u svog, a ne znam sta ce ti neces na SR

Član
ja sam isto da ostavis svog ipak je mladji i TDI je crveno 150 konjica nije malo...a malo ko ima taj tdi ..a ovaj mi ispade ko plastic fantastic previse ima svega ovo ti je vozi po lijepom asfaltu i nigdje vise ...a sto znamo taki asfalt je rjetkost u bih...

Legend
ma ne znam sta bi ti rekao,raspitaj se malo kod lovera,vidi kolko trosi,sjedi probaj,ako vec nisi,ako ti se svidja uzmes i tacka...
mislim ja bi ti preporucio da ne mijenjas,al opet izbor je na tebi;)

Član
arminnn je napisao(la):
ja isto nebi kad sabers i oduzmes. meni je tvoje auto vrh sa ovim ces dobit duplo vecu potrosnju. pametnije ti je da chip stavis u svog, a ne znam sta ce ti neces na SR

To je apsolutno isto sto sam i ja reko...armine da nismo braca slucajno:D

Član
pa dobro vecina govori da ne uzimam... al sha ja znam... u dilemi sam.... kontam... v6 i 200ks to je ono jedino sto me privlaci... hmmmm.... najgore je sto meni mora 10 ljudi reci da nije to to da bi ja skonto...

Član
nodiash je napisao(la):
arminnn je napisao(la):

heheh i ja se s vecinom tvojih komentara slazem.
ko ce znat:lol:

Član
arminnn je napisao(la):
nodiash je napisao(la):
arminnn je napisao(la):

heheh i ja se s vecinom tvojih komentara slazem.
ko ce znat:lol:

morat cu ja vidit sa starcima nesto mi ovo sumnjivo:lol:

BHT Ovisnik
taman sad gledo ovog golfa,u ovog ruzne stope,4 motion me uvijek privlacio,al ovo je tesko prodat,a i trosi vele,prije bih ostavio tovg,dovoljno jak i potrosnja fina,dobar za nase uslove od drzave

Član
ma svejedno bi ja te plastike bacio... al tesko... jedino da mi da 5000 i golfa svog :lol:

nista od toga.... lock deyo... siso...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.