daki Legend 22.04.2007 #2 Sto su ti ovako male ove fotke, i pokusaj postavit sa imagepile.net da se vide da se ne mora otvarat link.
Sto su ti ovako male ove fotke, i pokusaj postavit sa imagepile.net da se vide da se ne mora otvarat link.
Fele Putovanja.ba Administrator 23.04.2007 #5 Ima zove se Eos i odavno je prica o njemu, cak bi uskoro trebao i u proizvodnju, znam da mu je najjaci motor sa 250 ks.
Ima zove se Eos i odavno je prica o njemu, cak bi uskoro trebao i u proizvodnju, znam da mu je najjaci motor sa 250 ks.
chemb@ Član 23.04.2007 #7 Eos je odavno u proizvodnji,da nije ne znam kako bi Severina dobila na koristenje od VW-a?
opel ASTRA Član 23.04.2007 #8 Fele je napisao(la): Ima zove se Eos i odavno je prica o njemu, cak bi uskoro trebao i u proizvodnju, znam da mu je najjaci motor sa 250 ks. Kliknite za proširenje... ovo je sminka prava, samo koliko je para, vjerovatno žara.
Fele je napisao(la): Ima zove se Eos i odavno je prica o njemu, cak bi uskoro trebao i u proizvodnju, znam da mu je najjaci motor sa 250 ks. Kliknite za proširenje... ovo je sminka prava, samo koliko je para, vjerovatno žara.
emirEX_sa Član 23.04.2007 #10 ma extra je nema sta a sto se tice severine ja mislim da ga je dobila zaposve kao reklama a ne na koristenje. tako sam barem ja cuo
ma extra je nema sta a sto se tice severine ja mislim da ga je dobila zaposve kao reklama a ne na koristenje. tako sam barem ja cuo
MyX Član 23.04.2007 #12 Fele je napisao(la): ***** je sretnu Kliknite za proširenje... ma ne bi ti to valjda! :lol: