Golf mk4

Golf mk4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
eh ..vako ..posto ce sad izgleda ukinut onu granicu od 7 godina za uvoz auta ..od oktobra ..stara planira da sebi kupi u njemackoj Golfa 4 1.9 TDI *samo I crveno) .pa ce ga uveze vamo ..

gledali smo jednog 2002 godiste ,4 vrata, 120.k preso ,74kW/101ks ,klima , alufele , skoro sve osim koze ..

eh mene interesuje jel taj motor ima kakvi problema ..kvarili se cesto ..sta mu se najcesce kvari ..jel pouzdan itd.. ko ima iskustva da mi opise ..zasad sam cuo sve najbolje onjemu:icon_smile:

Član
kod mene je passat 1.9 tdi 74kw isti motor presao 205 hiljada,hvala bogu nikakvih kvarova nije bilo,samo redovan servis i to je to:cool:
Cetvorka je jos bolja sa tim motorom mnogo je laksa:cool:

Početnik
a ko je rekao da ce ukinut od oktombra...:icon_question:

ja cuo na radiu da nema od tog nista do daljneg..:icon_rolleyes:

Član
bravof je napisao(la):
a ko je rekao da ce ukinut od oktombra...:icon_question:

ja cuo na radiu da nema od tog nista do daljneg..:icon_rolleyes:

ja sam cuo da ima..sad neznam kako ce se odvijati situacija..

Početnik
bice nesto ...ganjam da bude 4 vrata crni il sivi a moze i ona tamno zelena mi se svidja:icon_smile:

Početnik
arminnn je napisao(la):
allroad je napisao(la):
pa 2002 godiste mozes i sad uvesti

;)

a imas ovdje slicnu temu
http://www.bhtuning.com/1-9-tdi-t-25736.html

hvala ..zaci sve najbolje ...siguro ce ga moja stara vozit 20 godina ..jer ona nikad ..neslajdra.nekoci naglo.,nevozi brzo ,,nikad nece da vozi brze od 130 .hehe drzi se pravila ..nevozi ga tako cesto ..u godini ona je sa ovim unom sto je meni dala prelazila samo po 3000 kilometara ..znaci bukvalno nista ..tako da ce ovaj izdrzljivi motor od mk4 kod moje mame preci najmanje pola miliona ..hah .a umene nebi ni 100 hiljada ..:lol::lol::cool::icon_smile:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.