Golf mk2-kazaljka sata ide unazad

Golf mk2-kazaljka sata ide unazad

Član
Radi se o Golf mk2, dizel, sa ovakvom instrument tablom

Image0402.jpg

Problem je da sat ide obrnuto, ja ga nariktam, a on opet pocne unazad da radi, zna li neko sta bi mogao da bude problem?

Hvala unaprijed ;)

Član
Smak svijeta :lol:
Vjerovatno si obrno polaritete na satu (plus, minus-minus, plus) i onda ide unazad (u lijevo) umjesto naprijem (u desno).

Član
RS TURBO je napisao(la):
Smak svijeta :lol:
Vjerovatno si obrno polaritete na satu (plus, minus-minus, plus) i onda ide unazad (u lijevo) umjesto naprijem (u desno).
:lol::lol::lol: prije ce onda biti da gnojf odgadja smak svijeta po tome sto vrijeme vraca unazad :lol::lol::lol:
Zaboravio sam napisati da tabla nije nikad skidana, i da je sat radio normalno, i onda je poceo da vrti unazad kazaljke prije nekog vremena.

Član
Vidio da je doslo njegovo vrijeme za penzije, pa na otpad pa se jadan prepao pa poceo vracati vrijeme :lol: :lol: sala sala :lol: :lol:
Onda je vjerovatno nesto vrisnulo u tabli na satu i to ti radi. A jel ide vrijeme, mislim minute i sati normalno samo unazad?

Član
Joj dobar si, bas si mi popravio jutro :lol::lol::lol:
A radi on, samo sto ide unazad, tacan je u sekundu :lol::lol::lol::lol::lol:

Član
Pogledaj kad skopcas drugu tablu hoce li to raditi, ako ne onda nadji na otpadu tablu ili sat samo i prebaci u svoju tablu, ja mislim da je to jeftinije nego praviti :) ma pusti golfa nek se tjesi :lol:

Član
Koliko se krecu table, nemam ja pojma oko toga?
Ma dobar je on, nije jos za penzionisanje, mi kad smo ga dobili 2008. imao je 89000 na satu, sad ima oko 120 000, jedino sto mu je promjenjeno su amortizeri i kocnice, ostalo je sve original TAS :D:D:D

Član
Hehe to su stara auta i kvalitet, a ova nova plastikarija, stalno nesto rice na njemu a dere po dzepu kao sponzorusa kakva :lol: :lol:
Ja mislim da se kompletna tabla krece oko 30-40 km, ja mislim da ta obicna nebi trebala biti skuplja...

Član
bmwscaner je napisao(la):
pusti ga vidis da se pomladjiva :D
Izgleda da je tako, vidim ja, kako koji dan, njemu boja sve intenzivnija i sjajnija, za mjesec dana ce bit metalik :D:D
Moram pogledat i gume, jel ima onih pipaka na sarama ko kad tek stavis nove :lol::lol::lol::lol: