nismo Administrator 11.01.2007 #5 u redu je to al moras biti stvrno lud i posvetiti se samo ovome dugo vremena pa svaki detalj je uradjen extra
u redu je to al moras biti stvrno lud i posvetiti se samo ovome dugo vremena pa svaki detalj je uradjen extra
Fiesta_Boy Član 11.01.2007 #6 ovo je neki freak radio,hiljade nekih sitnica...ali iskreno nije za nas mentalitet...bar ja tako mislim!
ovo je neki freak radio,hiljade nekih sitnica...ali iskreno nije za nas mentalitet...bar ja tako mislim!
Fele Putovanja.ba Administrator 11.01.2007 #7 Meni ovo lici na PhotoShop, daki sta ti mislit? Ova prva slika pogotovo.
Fele Putovanja.ba Administrator 12.01.2007 #9 edo_16v je napisao(la): ovaj interkuler mi ne djeluje nimalo stvarno Kliknite za proširenje... Upravo, e o tome ja govorim.
edo_16v je napisao(la): ovaj interkuler mi ne djeluje nimalo stvarno Kliknite za proširenje... Upravo, e o tome ja govorim.
daki Legend 12.01.2007 #10 Ne ne, nije PS nema govora, ovo je prava stvar. Ali meni je gadan skroz... Ic je ukrojen tako.
Dino Član 12.01.2007 #12 PhotoShop 100%. Bolje pogledajte onu sliku krova i one naljepnice, a i prva slika mi nije stvarna...