Golf I zica za sta je???'

Golf I zica za sta je???'

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna li iko za koji je djavo zica koja ide na tablu sa osiguracima kod keca skroz u gornji lijevi cosak, bijela sa crvenim, slucajno sam maloprije skinuo tu zicu i krenuo upaliti auto, nakon toga je samo skljocnulo nesto i lampice su se pogasile, sada kada dam kontakt nema ga kao ni auto ne vergla, kada sam naravno vrnuo zicu....

zna li iko sta mi je moglo otici da to ujutro sto lakse rijesim, da se ne peglam puno????

Član
drug trebo si uslikati tu zicu tacno mjesto pa bih rijesili to. ako si spoj napravo s tom zicom provjeri osigurace

anes golf je napisao(la):
drug trebo si uslikati tu zicu tacno mjesto pa bih rijesili to. ako si spoj napravo s tom zicom provjeri osigurace

nisam napravio spoj s tom zicom na masu nigdje, vec sam nesto raskopcavao i slucajno je ostavio raskopcanu, dao kontakt bilo ok, da zaverglam samo caknu bas kao da je aku mrtav, pogledam skontam zicu, vratim je ali nista, kad dam kontakt lampice ne svijetle uopste.....

maloprije buraz krenuo van, dao kontakt sve ok kao bilo, da zavergla sve se pogasilo....

nisam slikao kasno a i ne pade mi na pamet, ali kada gledas tablu s osiguracima s prijeda, gornji lijevi cosak, sama jedna zica odzada, nju sam bio zaboravio skopcati....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.