8man Član 12.04.2008 #1 evo malo slika i mojih vozilica [attachment=6183][attachment=6184] [attachment=6185][attachment=6186]
evo malo slika i mojih vozilica [attachment=6183][attachment=6184] [attachment=6185][attachment=6186]
A admir jahic Član 12.04.2008 #5 dobar jugo i golf a koji je motor u golfu :icon_question::icon_question::icon_question:
emirEX_sa Član 12.04.2008 #6 iskreno nidje veze. stavi tanke karambolke na keca 10x ce ti ljepse izgledati. yugo je grdan pravo i na njemu bi se imalo dosta poraditi. NHF ali to je moje misljenje
iskreno nidje veze. stavi tanke karambolke na keca 10x ce ti ljepse izgledati. yugo je grdan pravo i na njemu bi se imalo dosta poraditi. NHF ali to je moje misljenje
tibor987 Član 13.04.2008 #9 golf je dobar, ali yugo mi s enimalo ne svidja...nije za njega extremna plastika...
addo Član 13.04.2008 #11 Koristis isti set felgi za oba auta! Ili je to samo bilo za photosession! Nisu losi autici a nisu ni dobri!
Koristis isti set felgi za oba auta! Ili je to samo bilo za photosession! Nisu losi autici a nisu ni dobri!
8man Član 13.04.2008 #12 admir jahic je napisao(la): dobar jugo i golf a koji je motor u golfu :icon_question::icon_question::icon_question: Kliknite za proširenje... Trenutno je diesel a imam ga namjeru mijenjati
admir jahic je napisao(la): dobar jugo i golf a koji je motor u golfu :icon_question::icon_question::icon_question: Kliknite za proširenje... Trenutno je diesel a imam ga namjeru mijenjati
ErRoR Član 13.04.2008 #13 Malo bi se slozio sa emirom,al dobro ne smijem crnit niciji rad i trud! Golfac bi se trebao drzat German Look-a a, za jugu necu komentirat Dobrodosao
Malo bi se slozio sa emirom,al dobro ne smijem crnit niciji rad i trud! Golfac bi se trebao drzat German Look-a a, za jugu necu komentirat Dobrodosao