golf 4

golf 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
pozz svima ,evo da se predstavim zovem se miha kovacevic ,zivim blizu cazina ,roden sam 1989 hmm nezz ni sam sta da vise napisem o sebi nisam toliko zanimljiv :) ...obozavam glasnu muziku jos od djetinjstva i sta jos da napisem osim ovdje sam u potrazi za auto akustikom

Administrator
pozdrav i dobro dosao ;) ostani aktivan ;) prema tvom naslovu mogu zakljuciti da vozis G4 :) ako je tako predstavi ga u garazi ;)

pozdrav,moja preporuka za tebe je da samo citas dole gdje pise lokacija i kada vidis da pise Doboj,znaj da tu si na pravom mjestu odma upitaj tog clana kod koga si procitao lokaciju gdje,sta i kako da postanes glasan!!! To je nepisano pravilo ovdje,kao i da ce ti se muha nuditi sa //Alpina proizvodima i Americkim citatima kao npr. No highs ,No lows, its a Bose...ili nekim drugim!!!
Ah da,neko ce me sad napasti zbog ovog komentara,i to da ne zaboravim...
Jel more?

pioneer_09 je napisao(la):
pozdrav i dobro dosao ;) ostani aktivan ;) prema tvom naslovu mogu zakljuciti da vozis G4 :) ako je tako predstavi ga u garazi ;)

tako je :)

Član
hvala na dobrodoslici :) treba jos malo da se ja uklopim i shvatim kako sta ovdje ide al sve u svemu odlicna je stranica nema sta za svaku pohvalu ..e jos da predstavim svoga golfa u garazi zasad neznam al hocu :) nadam se da cu naci ovdje ono sto trazim gepek mi prazan žudi za dobrom nabijacinom decibela

nermin suljagic je napisao(la):
pozdrav,moja preporuka za tebe je da samo citas dole gdje pise lokacija i kada vidis da pise Doboj,znaj da tu si na pravom mjestu odma upitaj tog clana kod koga si procitao lokaciju gdje,sta i kako da postanes glasan!!! To je nepisano pravilo ovdje,kao i da ce ti se muha nuditi sa //Alpina proizvodima i Americkim citatima kao npr. No highs ,No lows, its a Bose...ili nekim drugim!!!
Ah da,neko ce me sad napasti zbog ovog komentara,i to da ne zaboravim...
Jel more?

pioneer_09 je napisao(la):

tako je :)

ok ne kontam bas sve sto si mi napisao al sve ok svatit cu ja sve sto bude trebalo :) i sta mislis pod tim kako da postanes glasan ? hvala naravno ostat cu aktivan ,predstavit cu ga u garazi :)

rekao si da volis muziku,a ako ti treba kakav savjet ili nesto drugo vezano za muziku onda se samo ponasaj po zadatom mjerilu gore navedenom.... heheh
ma zeza mala..

Član
nermin suljagic je napisao(la):
rekao si da volis muziku,a ako ti treba kakav savjet ili nesto drugo vezano za muziku onda se samo ponasaj po zadatom mjerilu gore navedenom.... heheh
ma zeza mala..

:lol: dobar si ehehheh ,a i naravno trebat ce savjeta uskoro :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.