Golf 3 GTI 8v

Golf 3 GTI 8v

E IDEMO U DETALJE! :icon_smile:

Model:Golf 3 GTI
Godiste:1994
Konjskih Snaga:115
Kubikaza:2.0
Broj Vrata:4-5
Boja:Crna (metalik)
Muzika:CD-MP3 JVC 4x50w
Oprema:Servo,klima,abs,podizaci,centralna,daljinsko otkljucavanje..
Ostalo:alu. felne 15'' ,duboki pragovi ,zatamnjena ,fabricki gti lonac sa 2 rore...

Ako sam nesto izostavio recite da dodam! :123:

Slike postavljam u toku dana!

Uskoro jos slika ,dok ostalim slikama smanjim velicinu! ;)

Prilozi

• GTI I II II.jpg
    GTI I II II.jpg
    63,3 KB · Pregleda: 103
  • ZA BH TUNING.jpg
    ZA BH TUNING.jpg
    66,1 KB · Pregleda: 92
Od cega da pocnem? :icon_question:
To mi je dosta ljudi reklo da skinem pragove i da stavim one obicne plastike od GTI-a
to se i meni bas ne svidja ,trenutno sam u potrazi za tim plastikama ,pa bi mjenjao!
Sta bi jos trebalo raditi na njoj?

Član
Dobar golf...svidja mi se boja i motor...na ovim slikama bas izgleda ocuvano..
Ocekujemo nove slike....

Član
da je moj, a nije :D, ja bi stavio obicne pragove, malo ga spustio.. eventualno druge felge stavio i to je za pocetak...
pa kasnije farove... ne znam kakva ti je unutrasnjost, al sigurno se moze i na njoj poraditi...i tako to..
prelistaj malo forum, ima dosta sredjenih trica... pa skontat ces sta ti se svidja ;)

dobar golf ;)

pragovi i maglenke nisu bas za ovog ostatka izgleda

sve ostalo super i felge mi se svidjaju dobro mu pristaju ;)

Boja super ocuvanost takodje

ako imas obrve na tim farovima skini ih i tu oznaku na masci i maglekne

postavi nam slike trenutnog stanja auta i dobit ce super prijedloge ;)

Član
dobar je golf ;)

za pragove si vec dobio zamjerku .. za ovo naprijed pretpostavljam neki fazon maglenki, meni se isto ne svidjaju ..
al na prvoj slici to ima na autu, na drugoj nema ..
na drugoj imaju neke obrvice na farovima, nadam se da nisu izolir trakom uradjene kako izgleda iz ovog ugla :D

Administrator
dobar golf ;) daj nam jos slika ;) a sto se tice pragova, mislim da bi orginali najbolje lezali uz te branike ;)
imas li ti kakvih planova, viziju svoju neku i sl...

Član
Odlično izgleda golf;) Kao što ti rekoše pragovi i buvljak maglenke skinuti, a kupi hella ili depo maglenke što idu u branik, ako bi ih već stavljao.

Član
extra dobra trica,daj jos slika unutrasnjosti,malo zadnjeg kraja i tako
ono sto bi ja uradio da je moje auto je
skinuo ove maglenke,koje si naknadno stavljao,a zatim pragove,skini ih i zapali,ne lezi ti to nikako,em sto ti ne prati liniju auta,em sto su stvarno losi.
To je ono jedino sto bi ja mijenjao,ostalo mi se svidja;);)

Ovo na farovima sam radio folijom ,bilo mi dosadno pa reko da vidim kako ce izgledati ,ali i to je skinuto ,u toku dana stavljam slike trenutnog stanja ,dok ocistim snijeg sa nje :lol: