od mk2 moze 100% a pogledaj ima li gdje mada je tesko nac u kompletuTaaky je napisao(la):ima li ic.a na otpadima..sa cjevima a nosac cu ja napravit ako ne bude..a gdje ima taj orginalni ..je li nov ili...i moze li taj orginalni od mk2 se samo plug and play na mk3..da ne placam dzabe toliko sve komplet pa opet moram nesto prepravljat
GreenDevil je napisao(la):od mk2 moze 100% a pogledaj ima li gdje mada je tesko nac u kompletuTaaky je napisao(la):ima li ic.a na otpadima..sa cjevima a nosac cu ja napravit ako ne bude..a gdje ima taj orginalni ..je li nov ili...i moze li taj orginalni od mk2 se samo plug and play na mk3..da ne placam dzabe toliko sve komplet pa opet moram nesto prepravljat
Taaky je napisao(la):jesu ovo tvoji ic-ei..da li ovaj sa prve slike od 150km moze stavit na karambolku....a ovaj od 250 joja ..mi je poskup..a necu puno dobit..ocu dobit sta na perfomancama
Taaky je napisao(la):znam :lol::lol: ..nisam onaj chuner..stavio intercooler imam 20ks vise ...liga..imas li ti na stanju tih intercoolera..i jel tvoja ugradnja il...