Franki je napisao(la):Je li zna netko koliko je potrošnja što piše u knjižici?
Hvala. :icon_biggrin:
Evo ovdje imas 8 grad kombinovano 6.1 a otvorena voznja 5. sto znaci da je okFranki je napisao(la):I ja mislim da je oko 6... Treba mi točno koliko je...
Uzme mi skoro 8, ne prelazim 2200 i 80-90 km/ h bez klime. Oko 20-30% kilometraže je gradska vožnja pa zato pitam.
superman je napisao(la):Franki je napisao(la):Je li zna netko koliko je potrošnja što piše u knjižici?
Hvala. :icon_biggrin:
ne znam prave specifikacije al za tricu td i tdi ja mislim da je oko 6 tako nekako...:icon_rolleyes:
technoGeek je napisao(la):Saltaj na malo visim obrtajima, tako penzionerski do 2200 nije ni cudo sto ces vise potrositi, pa nisi taxista
Franki je napisao(la):To sam i ja čuo da TDI manje trošli, ali svejedno mislim da je i ovo puno za ovog dizela i ovu vožnju. Ili sam možda samo malo precijenio bosanske Golfove i male potrošače. Pozdav.
Franki je napisao(la):Da mi troši 6 nebi ni otvarao temu.
Franki je napisao(la):Ma nepunim pun rezervar. Znam da nemogu tako računat, ali i ovako baš ne odstupa. Mjerio sam na pola rezervara, par puta. Ušao sam možda 2 puta u grad, ono baš centar. Sve ostalo magistrala, 5 brzina 80-90 km/h. Još kad počnem palit klimu bit će tu svašta...