Član
Od kog jos auta pasu volani na dvojku?
Послато са LG-K350 уз помоћ Тапатока
Imam ja neki sportski, ali nema onog adaptera jedino. Dao bi povoljnoOd kog jos auta pasu volani na dvojku?
U tebe je taj od kecaSamo bez ove navlake i ne pise GTI nego LX
Na tom je uza rupa,pa ne mogu da ga stavim u kolapa eto ako ga imas a najbolji ti je taj, zasto trazis drugi ?
Ima od dvice umjesto toga lx gx. Dodje gti ili vw znak i on je drukcije strukturePa valjda je od keca GTI,al moram da nadjem novi tip,sa sirom rupom,ja kupio sa uskom pa ne mogu da ga stavim u auto,jel ima takav volan sa sirokom rupom?
stvar ukusa ali mi izgleda nesto preglomazno,onaj prvi sto sam ti postavio volan kao da je manji i deblji u ruci puno bolje lezi,ja imam najgori volan u dvici i kad sjedem kod jarana u auto znaci taj volan extra mi lezi,all opet kako ko vise voli.Ima od dvice umjesto toga lx gx. Dodje gti ili vw znak i on je drukcije strukture
Koji je kod tebe?stvar ukusa ali mi izgleda nesto preglomazno,onaj prvi sto sam ti postavio volan kao da je manji i deblji u ruci puno bolje lezi,ja imam najgori volan u dvici i kad sjedem kod jarana u auto znaci taj volan extra mi lezi,all opet kako ko vise voli.