Siljin Član 09.04.2013 #3 B.M - Floyd je napisao(la): Bez ljutnje ali mislim da ti ovo nije prvi rad :lol: Nije loše Kliknite za proširenje... ma kakva ljutnja haha radio sam prije u photoshopu(komsijama farbao komode,stolove,crtao sheme skice) ali nikad nisam tunirao auta i da hvala
B.M - Floyd je napisao(la): Bez ljutnje ali mislim da ti ovo nije prvi rad :lol: Nije loše Kliknite za proširenje... ma kakva ljutnja haha radio sam prije u photoshopu(komsijama farbao komode,stolove,crtao sheme skice) ali nikad nisam tunirao auta i da hvala
Siljin Član 10.04.2013 #5 zlajaaa je napisao(la): zadnji točak nije sjeo, ili si htio ovako, ostalo je uredno Kliknite za proširenje... pokusao sam da mu dam negativni nagib ali ne znam koliko je to uspjelo i hvala
zlajaaa je napisao(la): zadnji točak nije sjeo, ili si htio ovako, ostalo je uredno Kliknite za proširenje... pokusao sam da mu dam negativni nagib ali ne znam koliko je to uspjelo i hvala
Siljin Član 10.04.2013 #7 George je napisao(la): kako mu sipaš gorivo? preko bluetooth-a :lol: Kliknite za proširenje... hahahha obično preko wi-fi-a :icon_smile:
George je napisao(la): kako mu sipaš gorivo? preko bluetooth-a :lol: Kliknite za proširenje... hahahha obično preko wi-fi-a :icon_smile: