Član
Imao sam temu jedne dvojke ovde koja je radjena, ali me dugo nije bilo..
Auto je bio zavrsen, i imao sam saobracajnu nesrecu sa njim... i ...
Posle toga sam kupio drugi auto u fabrickom stanju
Isti dan sam ga rasturio komplet, i oterao kod majstora na farbanje....
E sad nisam nesto bogat slikama u toku radova farbanja, jer sam imao neki peh pa sam ostao bez njih...
Ali evo par slika kad je dosao sa farbanja...
Limarija kao sto vidite uradjena je bez greske, bar ja nisam nasao nijednu od letos do sad
Sto se tice motora, ubacen je 1.6D iz predhodne dvojke...
Evo par slika kad je sklopljen, kad smo posli u Kg na TS ...
Sto se tice felni, na slikama su te crne sa crvenim obrucom...
Ali vise nisu na autu.... Trenutno vozim OZ F1 Racing
Nemam slika novijih da vidite kako stoje na autu, (hmmm nije lose)
E sto je najbitnije od svega, to nije felna koja se priprema za auto
U pripremi su 16" 8jota napred et10 pozadi et0
Trenutno pravim adaptere sa prelaskom na 5 rupa i treba da poliram falceve i ide montiranje na auto...
Evo par slika da vidite o kojoj se felni radi, i koliko ide van ruba bez adaptera koji je debeo 25mm lololol
E da u medjuvremenu sam zavrsio i moj projekat sa farovima koji radim od letos, i konacno evo ga...
Nisu neke slike, uzivo mnogo bolje izgleda...
(ne obracajte paznju na prednje gumecare) to su zimske koje su vozene po malo vecem snegu
U farovima su projektori od novog Audi-a A6 (verovali ili ne, kupio sam farove i razbio zbog toga)
Spakovana u fabricka sociva, pozadi napravljeno kuciste od plastike da se projektor zatvori i zastiti od vide itd...
Xenon 6000k u njemu....
I naravno u medju vremenu je legao i prednji spojler od gti-a...
Neki dan sam narucio i nove plitke branike sa e-bay, jer su moji losi jako (pogotovu prednji) a kod nas vise ne moze da se nadje original a da je kao nov ...
Sto se tice ostali radova, u planu je da se radi enterijer koji je jos uvek upola raspakovan... (tuga)
Ide peglanje rubova kad legnu felne, uklanjanje lajsni sa vrata i najverovatnije i skidanje brava sa vrata (99.9%)
I najbitnije od svega, u potrazi sam za Golfom 3 strancem ABF-om ili VR-om....
Iz razloga sto ce da se pakuje ili ABF Turbo ili VR turbo ... Sta prvo naleti (tako ako neko ima neku informaciju gde ima neka trica nek mi javi)
Etooo to je to za sad od mene
A da, evo par slika sa OZ....
ne moze vise slika da stane u prvi post pa moram ovde...
Auto je bio zavrsen, i imao sam saobracajnu nesrecu sa njim... i ...
Posle toga sam kupio drugi auto u fabrickom stanju
Isti dan sam ga rasturio komplet, i oterao kod majstora na farbanje....
E sad nisam nesto bogat slikama u toku radova farbanja, jer sam imao neki peh pa sam ostao bez njih...
Ali evo par slika kad je dosao sa farbanja...
Limarija kao sto vidite uradjena je bez greske, bar ja nisam nasao nijednu od letos do sad
Sto se tice motora, ubacen je 1.6D iz predhodne dvojke...
Evo par slika kad je sklopljen, kad smo posli u Kg na TS ...
Sto se tice felni, na slikama su te crne sa crvenim obrucom...
Ali vise nisu na autu.... Trenutno vozim OZ F1 Racing
Nemam slika novijih da vidite kako stoje na autu, (hmmm nije lose)
E sto je najbitnije od svega, to nije felna koja se priprema za auto
U pripremi su 16" 8jota napred et10 pozadi et0
Trenutno pravim adaptere sa prelaskom na 5 rupa i treba da poliram falceve i ide montiranje na auto...
Evo par slika da vidite o kojoj se felni radi, i koliko ide van ruba bez adaptera koji je debeo 25mm lololol
E da u medjuvremenu sam zavrsio i moj projekat sa farovima koji radim od letos, i konacno evo ga...
Nisu neke slike, uzivo mnogo bolje izgleda...
(ne obracajte paznju na prednje gumecare) to su zimske koje su vozene po malo vecem snegu
U farovima su projektori od novog Audi-a A6 (verovali ili ne, kupio sam farove i razbio zbog toga)
Spakovana u fabricka sociva, pozadi napravljeno kuciste od plastike da se projektor zatvori i zastiti od vide itd...
Xenon 6000k u njemu....
I naravno u medju vremenu je legao i prednji spojler od gti-a...
Neki dan sam narucio i nove plitke branike sa e-bay, jer su moji losi jako (pogotovu prednji) a kod nas vise ne moze da se nadje original a da je kao nov ...
Sto se tice ostali radova, u planu je da se radi enterijer koji je jos uvek upola raspakovan... (tuga)
Ide peglanje rubova kad legnu felne, uklanjanje lajsni sa vrata i najverovatnije i skidanje brava sa vrata (99.9%)
I najbitnije od svega, u potrazi sam za Golfom 3 strancem ABF-om ili VR-om....
Iz razloga sto ce da se pakuje ili ABF Turbo ili VR turbo ... Sta prvo naleti (tako ako neko ima neku informaciju gde ima neka trica nek mi javi)
Etooo to je to za sad od mene
A da, evo par slika sa OZ....
ne moze vise slika da stane u prvi post pa moram ovde...