Član
ovako u pitanju je 1.6 gti...imam problem sa pumpom goriva i sa rezervoarom...eh sad zanima me sta bih mogao iskombinovati tj. koje pumpe od kojih auta da bi stavio rezervoar obicni od golfa 1 pretpostavljam da bi morala biti neka potopna pumpa da se stavi tamo gdje je plovak eh sad da li je dovoljna samo ta pumpa(da li postoji neka koja bi davala dovoljno goriva odnosno pumpala da 3-4 bara koliko je vec potrebno ovom motoru) ili mora pored nje biti jos i vanjska...na ovom autu dodje rezervoar sa slobodnim padom i jedna vanjska pumpa ali je taj rezervoar ostecen a i pumpa je izgorila tako da bih morao staviti rezervoar od obicnog golfa..
molim da se jave samo ljudi koji znaju o cemu pricam i koji se razumiju da ne bi bilo bespoterbnog spama i nagađanja....hvala
i naravno ako neko ima za prodati to sto mi je potrebno vezano za pumpe jer rezervoar imam neka mi se javi...
molim da se jave samo ljudi koji znaju o cemu pricam i koji se razumiju da ne bi bilo bespoterbnog spama i nagađanja....hvala
i naravno ako neko ima za prodati to sto mi je potrebno vezano za pumpe jer rezervoar imam neka mi se javi...