GO KARTING TUZLA

GO KARTING TUZLA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Gdje ima u Tuzli jer sam cuo da ima,kako se krecu termini cijene i slicno,ili mozda ima website na kojem se mogu sve informacije dobiti ? Ako nema u Tuzli onda moze i okolina , recimo TK !?

Član
Nije nesto posebno, moze posluziti za malo zajebancije, razbibrige. Kad ides od skvera prema panonskom, prvi semafor na koji naletis, odmah poslije muzicke skole, skreces ulijevo, ides uzbrdo 200 m, dodjes opet do raskrsnice i tu vidis s lijeve svoje strane poligon. Ne mozes fulat' da si pita.

Član
bolidi su neki hondini mislim da su po 200 kubika . 4 taktni . staza je prekratka pa su malo redukovani nevjerujem da mogu preko 40 na stazi navuc . cjena kako se sjecam 1 km 4 kruga ,mozda minut dva voznje. najace je kad bude 3-4 formulice na raspolaganju pa se pocerat . mismo isli proslo ljerto ostavili bruku para svaka uplata bila oko 20km vozis po sata neznas dje si :)

Član
meni je ovaj nas bezveze...bio 2x i necu vise nikad...
radije jednom otic u sarajevo, pa ko cojk iscejfit na normalnoj stazi...

Član
Isao sam ja prosle godine, kod mene bolidi slomili covjeku osovinu :lol:, uglavnom sam ih nabusio sve redom... a poslije svakog obidjenog kruga od mene, vlasnik je govorio "Oj ovaj ce poginut", "Uspori malo", "Nije on normalan"... Ko izgubi plati :D

Sta's poginut ako su priguseni "bolidi" (bolid,kako zvuci opasno:icon_biggrin:),kaze cojek gore ne mres nabit 40 kmh?

Ma oticu jednom bar da iskusam i to cudo,bar petaka bacit.;)

Član
ja mislim da to gore jos nije otvoreno, bar nije bilo neki dan kad sam prolazio, gume su bile razbacane po stazi na sve strane, il nisu jos otvorili ove godine il se mozda cak to gore i raspalo ... znam da kruno vise neradi gore, neznam za ostalo ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.