ArminM je napisao(la):meni strujaze napravio, bili dvd otpisali, ja ga odnesem njemu i covjek napravio za par sati sve![]()
ArminM je napisao(la):flet je bio u pitanju, covjek je strucno napravio, nema govora
oko cijene bi se ti trebao s njim dogovorit, ne bih ja da se mijesam u to, struja je veliki covjek, dokazao se vise puta, tako da vjerujem da neces imati problema ni oko cijene![]()
Skrabo je napisao(la):ArminM je napisao(la):flet je bio u pitanju, covjek je strucno napravio, nema govora
oko cijene bi se ti trebao s njim dogovorit, ne bih ja da se mijesam u to, struja je veliki covjek, dokazao se vise puta, tako da vjerujem da neces imati problema ni oko cijene![]()
znam..dobar je covjek...dog.cu se ja sa njim ne sumnjam.eto sutra cu gledati DVD pa cu vidjetio ostalo..sta cu i kako![]()
zen_3dom je napisao(la):taj dvd sa pika od momka sto putuje u inostranstvo bi se davno popravio da je mogao
a i cisto sumnjam da je samo do fleta, ne bi ga davao za onolipacne pare, a ja sam ga lako provalio, ponudio kintu ali da mora probati na licu mjesta sa mnom, da imam isti, zamjenucu flat..... od tada ni traga ni glasa
a mozda i nije taj, ali je isti izgled dvd, isti problem, cini mi se da je nabrajao i navigaciju da ima, touch i tako to![]()
zen_3dom je napisao(la):ne sjecam se odakle je, ali ako je samo flet u pitanju to se da improvizovati nekako, samo je bitno naci flet sa istim rasporedom kontakata na konektorima i to je to, ali opet kazem u nadi da je samo do toga
eno imas na pik-u cini mi se za 150KM se moze uzeti ispravan dvd, jest mu mana manji ekran ali je prednost odvojiva plocica, dok kod ovoga nema skidanja plocice, a ako ce ti u dvojci stajati, to je kao da si vani ostavio![]()
adi187 je napisao(la):Imas struju a imas i na pik-u nekog lika iz Banja Luke sto nabavlja flet kablovre te za sve uredjaje!
A kod jarana smo uspjeli spojit sa onom zicom sto bude u racunaru ona ko traka,znas na sta mislim :icon_smile: tanke zice unjoj a elasticno, skinuli flet orginalni, lemilicu onu tanku sto ne grije puno i po kontakt lemili i radi![]()